Oj vad tiden rinner iväg

Jag MÅSTE ta tag i 5-åringens rum innan jul. Men....orken finns liksom inte där. Jag tycker inte ens att det ska bli roligt, men när det är klart så kommer jag att tycka att det är jätte skönt med att hon har ett eget rum, där HENNES leksaker är.
Just nu är dessa saker i vardagsrummet och det gör mej GALEN!!!

Krille!! Jag tycker att du kan fixa hennes rum också. Du kan väll se det rummet som en hobby också, du som klagar på att du börjar bli rastlös =)

Ja..julen......inte en julklapp har inhandlas ännu....men det hinns nog. Problemet är väll Krilles bror med familj i Kanada. Ska vi skicka med julklappar med svärföräldrarna, så måste vi nog snabba på lite. Men jag överlåter nog det till Krille =))

Trött som fan är jag annars. Jag kan inte sova på nätterna. Jag vet inte varför heller?! I morse gick jag och la mej 5:30. Normalt!!! NÄÄ!! Det värsta är ju att jag sover inte på dagarna heller. Så....3-4 timmars sömn per natt är vad jag sover. Kanske jag håller på att bli galen??.....Näe...kan ju inte bli nått jag redan är?!  Men det tar nått jävulskt på kroppen när man inte får sova.
Men det löser sig nog =)

RSS 2.0