Bil lös

Jag har inte fått till baka min bil från verkstan ännu. Mekaniken hade inte fått hem alla grejor. Får nog bilen i morgon förhoppningsvis.
Ja, nu väntar jag hem 14-åringen från hockeyn. Det är Djurgården vs Timrå IK. Vi får se vilka som vinner.

Snart är det sportlov. Bara 3 arbetsdagar kvar =))

I dag har 4-åringen haft utflyktsdag med dagis. Jag fick en lapp igår om att dom skulle åka pulka i Bsk och att familjen var välkommen att följa med. Min fråga är då.....hur i h-vete ska man hinna ta ledigt och följa med när man får en lapp kl.17:00 dagen innan dom ska ha utflykten, och man börjar 7:00 dagen efter????.
4-åringen såg ju ut som Lille Skutt när jag talade om att jag inte kunde följ med henne på familje dagen. Mitt dåliga samvete kom fram som kärringen i lådan. Men som en god mor löste jag problemet =)) 14-åringen fick följa med.
Åhhh vad stolt 4-åringen blev. Hennes stora syster skulle följa med henne som en förälder, sa hon.

Stackars Pappa/ Morfar....först fick han kliva upp skit tidigt för att skjutsa mej på jobbet. Han var utanför dagiset kl 6:00. Skynda sig för att skjutsa mej först till jobbet, sedan gärnet med mamma på hennes jobb. Sedan skjutsa 14-åringen till Bsk eftersom "föräldrarna" inte fick plats på bussen med barnen till kl 9:00. Hämta mamma på hennes jobb kl 11:00, hämta upp 14-åringen efter det. Sedan gärnet till jobbet själv. Snacka om sovmorgon !?!?!


Idag när jag kom hem och öppnade löne kuveret fick jag mej en överaskning. Jag har fått löneökning!!! Jag blev till och med nöjd faktiskt. Tack för den Landstinget!!!  =)).

Igår lämnade jag in bilen på verkstad. Trodde att jag skulle få hem den i dag, men hur kunde jag tro det. Man kanske skulle byta bromsklossar innan bromsskivorna är helt slut. Varje gång jag har bromsat har jag höjt stereon i bilen. Normalt?? NÄ!!

I morgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Hade ju tänkt åka till Birsta, men jag lär ju inte få någon bil före 16:00. Vi får hitta på nått annat helt enkelt.

Jo just det ja Krille! 14-åringen har fått ett bankomat kort nu. Ett ungdoms Visa kort. Hon är mycket stolt ska du veta. På den ska vi sätta in pengar varje månad då =). Denna månad har hon verkligen förtjänat sin pengar och sina kryss. Hon har varit KANON duktig. Hon har hjälp mej med ALLT.

Nä, nu ska jag titta lite på tv:n och sen ska jag sussa lite på örat.

Till nästa jobb...frisörska i ca 2 timmar

Nu har jag äntligen kommit hem efter ännu en arbetsdag. Jag har varit och hämtat 4-åringen på dagis och hon var inte så pigg som jag hoppades på. Hon hade till och med sagt till fröknarna att hon börjar nog minsann bli sjuk. Hon har fått tillbaka sin hemska hosta, och hon är väldigt blank på ögonen. Men ännu ingen feber.

11-åringen har följt med en kompis hem efter skolan. Henne måste jag hämta ikväll.
14-åringen har inte varit nå pigg heller. Hon har haft en jävla huvudvärk, så hon har varit hemma från skolan idag.

Efter den kulinariska middagen (som jag inte riktigt vet vad det blir) ska jag åka hem till mamma å pappa och klippa mamma samt färga lite grått hår på henne.

Italiensk middag

Huset ska bjuda på Italiensk middag idag. Det betyder spagetti och köttfärssås. Jag å 4-åringen har varit och handlat lite provianser till middagen. Nu är det bara för någon att ta tag i grejorna å fixa midda´n. I och för sig så känns det som om den där någon är jag. Men som jag brukar säga....Vad är en bal på slottet?!

Det låter lite som om 4-åringen börjar bli sjuk. Hon hostar nästan hela tiden igen och är lite hes. Jag får ta och spraya henne med lite medikamente så får vi se om hon blir nå bättre.
Hon har som sagt va varit hos Farmor och Farfar hela helgen. Idag hade dom varit till Landet och åkt lite skoter. Det hade visst varit en höjdare. Jag skulle oxå vilja åka (KÖRA) skoter.

Annars har det inte hänt så mycket på våran front. Jag jobbar fortfarande HELA tiden. Nu är det bara 3 dagar kvar till min 1 dagars ledighet. SJUKT!  Jag har lite små funderinger i fall jag ska höra efter med facket om det verkligen är rimligt att jobba 15 dagar av 17. med en 8 dagars vecka?????? Jag har lite svårt att tro det.

Nä, nu ska någon ( jag )  ta tag i den Italienska kulinariska middagen.

Jag vet syrran....men jag kan ju inte börja varje gång med  " Hej hej hallå dagboken. Hjälp mej med lite några kula börjar fraser. Love you sis!


Ned räkning =)

Ja, nu har jag bara 4 dagar kvar innan jag har 1 dag ledigt. Jag har lixom räknat ut att jag har 2 dagar ledigt på 17 dagar. Är det normalt??? NÄÄÄ!!!! det kan det inte vara.

Nu ikväll har jag skjutsat grannen med sin syster till Södra Berget. Dom skulle gå och se "Smokey". Jag har även sagt åt dom att dom ska ringa mej när dom vill hem inatt. Jag fick ju säga åt dom på skarpen! INGEN SVART TAXI!! DET ÄR OLAGLIGT!  Nä då, jag skämtar bara. Jag vill att dom kommer hem helskinnad bara =).

14-åringen med kompisen EB har precis gått ut genom dörren. Dom skulle på disco i kväll. Hoppas att dom får kul.
11-åringen med kompisen ET har gått och handlat lite godis, så dom kommer nog alldeles strax.
4-åringen är hos Farmor och Farfar tills i morgon eftermiddag. Jag åker och hämtar henne efter jobbet.
Så nu sitter jag här ( ensam, ful och dum ) men ack så tyst och skönt =)

Nä nu ska det bli lite tv tittande och sedan ska jag försöka att vila lite innan jag ska hämta party brudarna i stan =)))

Byxorna upplagda =)

Ja nu har jag varit till mormor och fikat, samt varit till stugan en liten sväng.
Jag tog och frågade mormor om hon hade ett par symaskinsnålar också. Det hade hon. Jag fick två stycken av henne, så nu har jag sytt klart 4-åringens byxor. Det blev kanoners. Nu ska det bli pärer och laxfjärilar till middag med en kall sås som är gjord utav lite cremefraiche, lök och röd stenbitsrom. SKIT GOTT!!!
De du Krille pojken är lite annat mot för KÅL! ( HAHAHAHAHAHAHAHA )

Symaskins jävel!!!

Ja inte fan gick det ju som jag ville heller. Jag hann ju för f-n inte sy upp ena benet ju innan nålhelvetet gick av. Jag blir så jävla förbannad. Och inte har jag några fler nålar heller. Jag ska ju inte ha en symaskin. Nä nu skiter jag i det här och gör mej i ordning och far till mormor i stället. Jag blir nog på bättre humör efter en kopp kaffe och hembakat kaffebröd.

Mormor! släng på kaffet för här kommer jag

Nu ska jag bli sömmerska tror jag

Som sagt var har jag fått en high tech symaskin av svärföräldrarna. Det är en datoriserad sak. Till att börja med så är jag ABSOLUT ingen sömmerska, fast jag skulle ha det i generna igentligen med tanke på att min mormor är sömmerska. Min mamma är inte så tokig på att sy hon heller, men så kommer vi till mej och symaskiner och jag funkar lixom inte. Jag har ett ont omen över mej när det gäller symaskiner. Men nu ikväll tänkte jag minsann prova min nya fina datoriserade symaskin och sy upp ett par byxor till 4-åringen. Det skall bli mej ett sant nöje och se hur länge den är hel.

Jag har även hämtat 11-åringen i backen. Jag åkte efter firmabilen ( ambulansen ) upp till backen och jag å 14-åringen skämtade om att det var 11-åringen som låg som en strandad säl mitt i backen. När vi närmar occ själva backen så får jag syn på en som ligger i backen med RÖDA kläder, precis som min 11-åring hade på sig. Jag säger till 14-åringen:

- Helvete....det är 11-åringen som ligger där.

Hur jag nu kom om firmabilen har jag inte riktigt kommit underfund med, men om den kom jag, så jag var före den upp.
Jag slängde mej ur bilen och kollade om det var hon som låg där med brutet ben eller nått.
Efter ett par sekunder ser jag hennes kompis vinka så glatt och pekar på 11-åringen som står bakom henne och tittar ner på den stackarn som hade hoppat i ett hopp och som ambulanspersonalen var på väg till.
Båda 11-åringarna kom glidandes till oss med ett leende på läpparna och ropade:

-TJENA! EN KILLE HAR BRYTIT BENET I BIG JUMPEN

Gissa Krille om jag blev lättad.

Nä nu ska symaskinen fram så hej på er



Guitar Hero Nivå HARD

Nu jävlar har jag avanserat i guitar hero. Nu har jag klarat 2 låtar på nivå hard. Det är inte så jäkla enkelt som det ser ut. Det är ju lixom 5 knappar man ska trycka på och  jag kan ju bara använda 4för det  funkar inte att använda tummen, så det är lite truligt,
men jag känner mej som en Rockers HAHAHAHAHAHA

ROCK ON!!!

Uppesittarkväll

Tänk att jag har så svårt att släcka ner och gå och lägga mej. Tv:n hägrar ett tag in på små timmarna, och sen kan jag sova.
Ikväll har jag solat med kaffe grannen min. Det var mycket skönt.
Vi har även handlat idag. Det var väl behövligt. Vi hade INGENTING här hemma.

Jo Krille! Det är meningen att du ska skicka ett litet inlägg imellan åt!! Inte bara läsa. Det är ju lixom lite roligare ifall du skickar en liten kommentar!

Nä nu ska jag se klart CSI på tv:n och sedan krypa ner under täcket.

Tack och hej leverpastej.

Prisa barnen...här kommer skatteåterbäringen

Idag måste jag handla och fylla på alla skåp och frysar. Man har ju fått barnbidraget =))) Just nu tror jag att till och med råtterna grinar när dom tittar in i skylskåpet eller i nått annat skåp.
Jag ska bara göra mej klar, sen åker vi nog. BIRSTA!! HERE WE COME =)))

Hos grannen och fikar på hennes kaffe (hehehehe)

Ja, just nu är jag hos grannfrun och dricker lite java. Kanongott!! Ärligt så har jag tjuvlånat hennes dator medans hon diskar. Ja, det är hon som är diskmaskinen här i huset. Lugn du herr W....det är du som tar över disken när du kommer hem HAHAHAHA. Vilken tur du har Krille att vi har diskmaskin hemma, så du behöver bara ta hand om barnen när du kommer hem. Ja just det ja...middagarna också blir dina i en månads tid.
Annars har vi inte gjort så mycket idag. 14-åringen är just nu på hockey. Timrå-Modo. Jag har hört att det skulle vara fullsatt på isladan idag, så planka in skulle var ingen idé, så 14-åringen lånade pengar av sin kära kompis E så dom kunde betala in sig i stället. Nä nu tror jag snart att grannen har diskat färdigt så det är bäst att jag loggar ut innan hon lyfter bort mej i håret och jag får data förbud här i 1 vecka. Jag tror att det är balkongen som drar ganska mycket just nu. Vi ska nu ut och lufta oss lite och känna på det svenska vinterkvälls vädret i ca 7 minuter.

Kulinarisk middag?!?!

Fy f-n vad dålig fantasi jag har just nu. Ingen middags fantasi heller. Det börjar bli jävligt enformig mat här hemma. Barna kommer snart få skörbjugg eller rännskita...ett av dom. Middagen i dag bestod av uppstekta pärer och FISKPINNAR?!?!?!?!?!?!      HALLÅ!!!!!    ja jag vet....inte det mest bästa ihopsatta middag man kan göra, men ungarna åt i alla fall, och dom behövde ju inte gå hungriga. Jag måste nog  ta fram en kokbok och komma på nått mer fantasifullare.
I dag har jag varit och solat med 14-åringen. Det var faktiskt jäkligt skönt. Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Lite små tråkigt kanske men men...som sagt.. vad är en bal på slottet??


Slappdag..gud vad skönt

Idag har vi inget inplanerat och det är så himla skönt. Annars har det varit innebandy, fotboll eller matcher. Men inte idag =))))
Själv har jag inte klätt på mej än men ska väll kanske ta mej i morgonrockskragen och klä på mej.
 4-åringen är ute med11-åringen och leker. Skönt, för då kan jag slappa ännu mer. Jag har bara en uppgift idag å det är och handla lite. Vi har inget i vårat skylskåp, det är bara jävligt tomt. Men men... Vad är en bal på slottet???
Ska väll kanske slänga in en tvättmaskin så vi har några renkläder tills i morgon.
 

Toalett vs Skithus

Hej hej hallå dagboken!        (nöjd syrran??)  =)))

 Idag har jag å 4-årinen varit på 50-års kalas. Min Kusins karl fyller 50 på tisdag men hade kalaset i dag. Mamma
och mormor skulle dit så jag skjutsade dom. Efter kalaset for vi till mamma och drack kaffe. Pappa var hemma. 
Min pappa och jag satt vid köksbordet och pratade lite, och under tiden var 4-åringen på toa. När hon var klar sopade hon på mej, och medans jag hjälper henne så frågar hon:

- Mamma,  är det här en toalett eller ett skithus????

Vad svarar men då???? Jag och pappa höll på att garva ihäl oss

Hon har f-n humor hon också.

Nä, nu ska jag se klart filmen  "Se upp för dårarna"

Simlektioner

Idag har vi haft en helmysig dag på badhuset jag och 4-åringen. Efter flera timmar i vatten så såg man väll inte så värest vacker ut. ( russin =)  )  Men först hade vi stor främmande av min kusin M med lill tjejen. Gisses vad hon surrade =) 
Efter badandet så gav det av till slalombacken med 11-åringen och kompis. Gärnet till mor och far och klippte farsgubben. Och nu är man äntligen hemma och förhoppningsvis får man slappa lite nu.

I morgon ska jag prata med Krille. Längtar efter dej nu. Bara 32 dagar kvar.


Alla hjärtansdags mys....moahahaha!!!!!

Ja, till mamma på middag blev det i alla fall. Pärer, Stek och sås med kokta morötter till. Kanon gott! Till efterrätt så hade hon gjort Klappgröt. Den var enormt god!! Hon ringde mej på jobbet och tyckte att vi kunde komma och äta middag med henne =). Det gjorde vi så gärna så. Farsgubben jobbade kvällen i kväll och det är ju alltid lite roligare att äta med lite sällskap.

Som sagt var, tjejerna for på hockey med min kusin och hennes karl / grabb / pojk / kille.....ähh GUBBE ( hihihi ) och själv var jag och 4-åringen hemma och var barnvakt åt kusinbarnet istället. Vi tre hade alla hjärtansdags mys i alla fall. Hon är en liten rolig 2-åring. Hon grinar som om kniven satt i henne ända tills hon hör att hennes mamma inte hör henne mer, då torkar hon bort tårarna och börjar leka istället =))
När 2-åringen blev trött så ville hon sitta i mitt knä i soffan, men jag hade tänkt hålla henne vaken tills dom kom och skulle hämta henne, men... what in hell!!! Det sket vi i rent ut sagt. Hon däckade som en klubbad säl i mina knän.

I morgon ska jag å 4-åringen gå på badhuset och bada. 4-åringen har varit som en ängel hela dan. I och för sig så har jag hotat med att det inte blir nått bad om hon inte är snäll. Är hon som hon har varit idag så skulle jag kunna bada med henne varje dag.

Förlåt Krille att jag inte hann prata med dig, men jag tycker att det är oartigt att prata i telefon, speciellt när det är någon ny här och hälsar på. Jag tar igen det i morgon. Vi går inte och badar före innan vi har pratat med dej =)
Glad alla hjärtansdag på dej vännen!  Älskar dej Krillepojken!

Jobb, jobb jobb...jag kommer aldrig på bal.

Idag är det ganska lugnt faktiskt. Som jag sa i går så tänker jag försöka sluta lite tidigare. Som det ser ut just nu verkar det ganska ljust =))). 
Idag är det alla hjärtans dag. Jag får väll försök.....HOCKEY!!!!!!  14-åringen skulle ju eventuellt på hockey och likaså 11-åringen. Ja ja det får bli hemma mys med instabila 4-åringen då!? I och för sig....vi kan ju lika gärna åka till mamma och pappa och mysa =))
MORSAN!!! HERE WE COME!!!!!!!

Norrlandsguld! Om man vill "va för sig själv" för en stund

Jag önskar mig lite tid för mig själv. Den stunden jag är för mig själv har varit i solariumet i ca20 minuter i 2dagar.
Jag känner mig inte riktigt kry ännu. Idag hade jag fortfarande en jäkla huvudvärk på jobbet,  (gick inte över från igår) och då blir det så tung jobbat. I morgon ska jag vara ansvarig för köket. Det ska bli ganska skönt tror jag. Jag tänker även flexa ut lite tidigare. Hoppas bara att det går.
I morgon är det alla hjärtansdag. Jag tror inte att vi ska göra nått speciellt. Jag har nog ingen ork för att hitta på nått med barna =(. Men på Fredag har jag näst intill lovat att gå på badhuset med 4-åringen. Vi är ledig då, så varför inte?!?
Nä nu ska jag bänka mej framför tv:n och dra på mej en liten filt. Ska inte sitta uppe så länge, vi ska ju upp 5:00 i morgon igen.

Ser jag ut som en BANKOMAT!!!!

Jag hinner knappt innanför dörren förrän dom ska ha pengar till det ena och till det andra!! 11-årningen vill ha tjejfest på fredag, och det har jag sagt OK till, men det blir inte så mycket handlat. Det har jag informerat om! Sen har vi 14-åringen, som i måndags skulle ha med sig 100 kr till skolan för dom ska till Ö-vik på fredg tror jag. Jag tror dom ska på Paradisbadet. Nu säger 11-åringen att hennes storas syster ha sagt att hon ska ha pengar med sig också!!! Vad är det frågan om!?!?!?! Jag blir så MATT.

Nu blir det till att laga middag ( vet inte vad ), sen bär det av till innebandy igen.

Äntligen hemma!

Just nu tycker jag att det är riktigt skönt att vara hemma. Det har inte varit så mycket på jobbet idag, men jag har en sån förbannad huvudvärk så jag tror att hjärnan ska sprängas.

Mamma har varit här idag  och suttit barnvakt till flickorna. Eftersom jag jobbar en dag tur i morgon så ska ju 4-åringen upp 5:00, så då är hon här så hon kan lägga henne i tid. Annars så kommer jag och hämtar henne runt 22:00-22:30 och då hamnar hon inte i säng förren 23-23:30, och då är hon inte så pigg som jag vill att hon ska vara vid 5:00-tiden. Dom gånger hon har hamnat i säng vid den tiden har jag fått klä på en sovande tjej, och hon vägrar allt jag ber henne om. Typ ta på sig ytterkläderna brukar vara ett rent helvete. Men men...


Nä nu ska jag ta mej lite fika och krypa ner i säng tror jag....



Ny vecka, ny arbetsdag.

Igår var mamma och jag till stan och kikade lite. Mamma skulle ha knappar till en kofta och en väst som hon har stickat. När jag kom hem ringde jag till 11-åringen och sa att hon skulle göra sig klar till fotbollsträningen och komma ut till Bommen, lika så grannfruns ungar. Grannfrun jobbade kvällen i går kväll också så jag lovade att barna kunda äta middag här. Det blev pizza på pizzerian =). Ungarna blev skit glad och jag åkte upp till 5 i topp listan.
Efter träning så bar det iväg till Farmor och Farfar. Farmor fyller år idag, men eftersom jag jobbar ikväll så firade vi henne igår. Jag fick en symaskin av dom. En datoriserad symaskin.
När vi kom hem så skyndade jag mej att byta om och så, för jag och grannfrun skulle sola. FY F-N VAD VARMT! Jag skulle sola i 20 minuter, men jag tror att jag led i 18 minuter. Jisses vad hett det blev.
Nä nu blir det duchen, sen ska jag och 4-åringen hämta mamma, för hon ska vara barnvakt här i kväll.

Ja, jag vet!!!!!!!! Är inte 4-åringen på dagis????NÄ, Vi sov över!!! Vi vaknade 10:30 ungefär, så vi hoppar dagis idag.

Andra plats!!

Här har man suttit och vänta på att Maken ska ringa. Det är ju så att jag ska till stan med min mamma, men jag sa att jag kommer efter att jag pratat med Maken.
Maken ringer upp, det uppstår lite småfel på nätet, men inget som vi inte har haft förut. Jag ringer om på skyp:en och får till svar:
Maken:
- Du +++ (chefens namn) kommer nu, vi ska lägga upp lite bilder men jag hör av mej senare när vi är klar.
Jag:
- ÖHHH Jaha....men ...
Maken:
- Men vi hörs senare. HEJ!
Jag:
- Ja hej! men...    
KLICK!!!!!!!!!


Oj, nu ringer han igen...måste nog svara.....


Hellre röd än vit!!

Efter en HÅRD arbetsdag och hämtning av en instabil 4-åring ( hon får utbrott stup i kvarten ) så tänker jag stjäla grannfruns soltid ikväll. Hon fick jobba kvällen i kväll så hon kommer att missa soltiden ändå, så det gör inget =)). Nä, ärligt talat så sa hon att jag kunde ta hennes soltid i fall jag ville, och det vill jag ju naturligt vis. Jag tror att jag kanske kan sola ut förskylningen och svettas ut febern, om jag har tur.
Som tur är hade min älskade mamma och pappa fixat middag tills jag skulle hämta 4-åringen. Jag ilade fort som fan hem och hämtade dom andra två med varsin kompis ( var nog inte vad mamma hade tänkt sig, men men ),och utfodrade dom med. Renkött med sås och pärer..OHYGGLIGT VAD GOTT DET VAR!!!!
Nu har vi kommit hem och även ungdomsgården här hemma har visst öppnat=))) Lägenheten är fullt med tonnisar. Jag tror att jag måste fixa till en liten hångelhörna här hemma... hehehe

Fortfarande förskylld!

Idag har man inte gjort många knop kan jag lova. En Ibumetin och sedan skyndade jag att plocka ihop lite här hemma innan Ibumetinet slutade att verka.
Jag har även skjutsat lilla 4-åringen till mamma och pappa eftersom jag ska jobba i morgonbitti. Såg slutet av melodi festivalen där. Helt otroligt att Christer Sjögren gick vidare?!?! Samtidigt kan jag tycka att det var lite roligt också. Karl stackarn är ju snart 60 år!! Ingen dålig debut i schlager världen =)).
Nä, nu ska man ta sig en till Ibumetin så att febern går ner lite så man kan sova, ska ju kliva upp 5:30,  jobba till 15:30,  sen är jag ju ledig en dag så man kan kurera sig lite. Inte för att jag tror att jag hinner att kurera mig på en dag, men va fan...shit happens. Jag får i alla fall sova ensam i sängen i natt, och bara det är ju ett spa för mej just nu =))).

Längtar tills du kommer hem just nu!!! Det är ju BARA 38 dagar kvar nu ( IRONISK!! ).

Förskylld och feber

Då har man gjort en arbetskväll igen då. Det har gått lite trögt idag eftersom jag jag är förskyld och har feber. Det var inte lätt att jobba sjuk kan jag lova. Men med lite Ibumetin och renexin så gick det ju i alla fall.
Jag har ju en liten fundering?...Varför jobbar man sjuk för???  Ingen jävel tackar en för det. Inte får man någon högre lön heller! Men jobba, det gör man!!! Det jag kan säga om mej själv är IDIOT!!
Nä nu ska jag ta en Ibumetin och en tablett renexin och krypa ner i sängen. Tur att man är ledig i morgon i alla fall =)) // Jenny

Ryggläge....ICKE!!

Inte kunde väll jag inta ryggläge. Det var ju FOTBOLLSTRÄNING!!!! Jag trodde i mitt stilla sinne att vi hade en träningsfri dag idag, men ICKE!  En snabb middag (tjock pannkaka) sen gärnet till NCC-hallen. Fötbollsträningen var ju kl17:00-18:00. 11-åringen kom på att hon hade träning kl 16:50. Ja, ni förstår ju att vi kom ju INTE i tid direkt, men som jag alltid har sagt:
Fint folk kommer sent och då förstår ni ju hur jävla snygga vi är i vår familj =))

Måste vara förvirrad!!

Nu har man bytt bort lördagen eftersom jag trodde att 14-åringen hade match då, men surru det har hon inte alls. Hon har match på måndag?!?!  Men det går bra de med, för jag är ju ledig på måndag =)
Nu ska här lagas lite middag och sedan tror jag att jag ska inta ryggläget i soffan en stund.

Ja ja, hoppas att du kan höra av dej snart.

Jobb idag

Ja...jag hann bara innanför dörren så ringde chefen och undrade om jag kunde byta och jobba idag och vara ledig på lördag istället. Ja det passar ju mej bättre eftersom 14-åringen har match på lördag. I och för sig så blir det lite hattigt, men det gör inget. Jobbar idag, jobbar kvällen i morgon, ledig på lördag, jobbar dag på söndag, ledig på måndag. Det kunde ju ha varit värre.

Höres lite senare.

Mina stor tjejer har städat.

Åhh vad skönt att komma hem och det är städat hemma. Mina tjejer har städat  och jag blev så jäkla glad.
Nu så ska jag bara laga lite middag innan färden går till Alnö och lite innebandy träning för 11-åringen.
Jo just de ja! Igår köpte jag mej en ny "perka" så nu kan jag bjuda på kaffe igen. Grannen kanske blev lite glad som slipper mej i haserna så fort jag blev kaffe sugen. Jag kan ju tycka att det är dags för mej att bjuda på kaffe tillbaka, eftersom jag nog har druckit upp ett kaffepaket själv hos henne =) , men det får bli lite senare efter innebandyn kanske.

Tack och hej leverpastej

Vad tycks pappa??? snyggt va <3

image4

Toning på 11-åringen

Tänk att det alltid är nått varje kväll! För en liten stund sedan kom 11-åringen på att vi skulle tona håret oxå.
Ja jag hade köpt toning i dag och sagt att jag kunde tona hennes hår i dag, men hon stack iväg till en kompis så jag fick ringa till henne och tala om att tona håret vid 21:00 tiden kunde hon FET GLÖMMA!  Men vilket liv!?
- Asså, jag skulle bara asså....vi hinner ju nu lixom.....asså det tar ju inte så lång tid ju...asså....asså...
FATTAR NI!!!
Det var ju bara att tona håret, annars får jag aldrig gå och lägga mej, ska ju upp 05:00 i morgon.
Nu sitter hon och kolla på tv:n till 22:15 för då är det dags att skölja ur håret. Sen är det sova säng säng säng.
Lill frisörskan har jag inte heller fått i säng så det här går ju jävligt bra ehh...
Nä nu ska jag ta och trycka lillfröken i säng så vi höres.

Love you Bempa


så här ser vi ut efter att vi varit till Annika. TACK!!

image5

Så här ser hon ut efter eget klippning

image4

Frisörskan Annika..here we come!!

Jaha då har man kammat ock kollat av hur håret blev i dagsljus. OHH SHIT!!!  Så gott som en hela sidan är ju liksom av kapat. Jag tror jag börjar grina =(    
Tur att Annika finns. Ringde henne och skrek MAYDAY MAYDAY!!!!  Jo då, vi fick komma kl. 14:00 Idag. TACK!!
Vad skulle jag göra annars.??
Har nu plockat undan varenda jävla sax här, i och för sig är det kanske för sent, det skulle jag ha gjort i förrgår =)
Ja ja. Återkommer med resultat efter 14:00

Tur att du är i Ryssland, men när du kommer hem lilla Krille Pojken så tar du över!!!!!

VEM I HELVETE UPPFANN SAXEN!!!!!!!!

Jaha...då har 4-åringen klippt håret då. Nu pratar jag inte om att hon har gått till en frisör utan hon har ju klippt sig själv. Det vill säga att det inte blev så värst bra!!!!! Om hon bara hade tagit en liten testa, men inte då....ja ja, får se i morgon om jag måste ringa min frisör Annika och grina en skvätt. Jag blir så JÄVLA less.

Krille!!!! Dags att komma hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dold kamera skulle man ha.. hehe....

Nu när min 14-åring sjunger för fulla hals " Ont det gör ont " i Sing star så skulle det vara jävligt roligt att ha en dold kamera. Inte för att vara elak eller så, men hon har ärvt sång rösten av sin pappa. Det betyder att vi alla andra här hemma LIDER!!  Ja ja....visst säger jag som en god mor att det låter kanon, men jag håller allt jag kan hålla i kors =)).
ROCK ON GUMMAN!!!!!


Måste kanske in i 2000-talet jag med =)

Jaha...ännu en dag med en liten sjuk 4-åring, men nu är det på bättrings vägen i alla fall. Lite pencillin och andra behövande grejor så blir det dagis på Onsdag och jag får återgå till arbetet. Jag tycker ju inte att det är så kul att vara hemma med sjuklingar....men men.
4-åringen står för tillfället och vrålar Ugglas  " Du är grejen, värsta grymma tjejen" i Sing star. Dom andra två väntar jag hem om en stund. Dom går i skolan. Jag har en tonnis och en som tror att hon är en tonnis fast hon bara är 11 år.
Jaha, dagen består av: 

* Prata med min älskade make som jobbar på andra sidan jorden. Han jobbar på andra sidan Ryssland mot Kinesiska gränsen i en stad som heter Vanino. Han kommer hem dan innan jag fyller år om dom inte tar fel flyg igen =) Det betyder till Påsk ( inte lika kul )

* 11-åringen har fotbollsträning i dag, så skjutsa henne till hallen, fast middag först så klart!

* Kaffe hos grannen ( min perka har exploderat, så jag våldgästar grannen stup i kvarten )
 
* Sen får vi se =)

Nu får ni ha det så bra gott folk .

Älskar dej Bempa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0