Jag vet inte!

Är jag så himla farlig så att man blir rädd för mej??? Är jag så farlig så att man måste ljuga för mej??? Tydligen!!

Idag har jag verkligen fått plocka glasskärvor efter Krille.
Varför???
Jo, han kommer inte hem nu heller. Hur ska jag kunna tala om det för 5-åringen?? Vi som har räknat ner varje dag på fingrarna. Hur förklarar man att igår var det bara 9 fingrar kvar tills pappa kommer hem, men i dag är det 24 fingrar kvar tills pappa kommer hem!?!?

11-åringen bara grinade här i kväll och 15-åringen är JÄTTE BESVIKEN! Han kommer inte hem till hennes 15-års dag heller! Han var inte hemma när hon konfirmerades, och lovade så STORT att vara hemma till hennes födelsedag. Men serru, det skiter han i. Han stannar hellre kvar och jobbar ett par veckor till!?

Jag har varit såååå förbannad i dag att jag har blött näsblod. Jag förstörde en tröja med allt blod, men tur var ju att det forsade ut, annars har jag fått en hjärnblödning.
Jag har aldrig i hela mitt liv blött så in i nordens med näsblod någongång.

ja ja....nog om skitstöveln. Nu ska jag ta och lägga mej och se om jag kan sova lite.


Jisses vad jag ÄLSKAR Krilles lön =))))

Idag har jag varit och handlat och fyllt både kylskåp och frys. Det var så tomt i dom så jag såg när råttorna tog sitt pick och pack och flyttade.
Jag har även skjutsat 15-åringen till bussen. Hon hann med den med nöd och näppe. Hon tror verkligen att hennes riktiga namn är " Paris Hilton". Bussen började att åka...tror ni att hon började att springa???? Nej då, inte Paris Hilton....hon vinkade lite med handen, stannade bussen och klev på. Varför ska man gå till berget, när berget kan gå till mej??? Ja...hon hann ju i alla fall med =)) Så henne ser jag inte förrens på söndag.
Jo, hon var ju och "körde upp" för EU-moppe idag. Jag stannade och kollade hur det gick. Jag var nära att fråga körläraren om dom hade satt på moppen några kraschpuckar. Men det gick ju hur galant som helst. Läraren tyckte att hon var riktigt duktig på att köra. Jag tror faktiskt att hon har "tjyvkört" förut. Det gick lixom alldeles för bra för att aldrig ha kört moppe förut. Själv så menade hon på att han har ju faktiskt kört minimotorcykel?! Som om det skulle vara lika dant som moppe???

Sen var vi till Birsta och hjälpte grannfrun på 107:an att hitta kläder till begravningen dom ska på. Grannfruns pappa har sorgligt nog gått vidare till en bättre plats.
Men efter 3 timmar så hade alla kläder att ha på sig.
Själv så köpte jag bara 3 tröjor till 5-åringen ( hon har dåligt med tröjor ) och sen så hittade jag HelloKitty mössa och HelloKitty handskar. Dom tog jag och slog till på ; ) 5-åringen är alldeles galen i denna Hello Kitty.
5-åringen ville köpa ett par handskar till sin kompis O också, så det gjorde vi.

Som vanligt har jag full kontroll över min nedräkning. Nu är det 12 dagar kvar, och denna fredag är över.

I morgon ska jag skjutsa 11-åringen och grannfruns 11-åring till Tyndreö. Där ska dom ha övernattning med fotbollslaget. Det är avslutningen på denna säsong. Sen har vi semester från fotbollen, men tar nya tag med innebandyn i stället.

Ja ja..nu ska jag titta en liten stund på dumburken, och sen så ska jag nog hoppa i säng om jag ska orka upp i tid.


Funderingar

Ibland har jag massor med funderingar om både det ena och det andra. Kanske inte samma funderingar som Krille. Hans funderingar finns inte på denna jord =)
Tänk när han väckte mej mitt i natten. Detta var medans han jobbade som truckförare på Tunadal. Han hade kommit på lösningen hur man skulle kunna slita mindre på däcken på truckarna?! Detta MÅSTE han bara väcka mej för att tala om HUR man skulle göra. Gissa om jag var intresserad?? NOOOTTT!!! Jag sa att han skulle ringa till sin kompis Wibbe, för han var nog mer intresserad än vad jag var. =))))
Det är bara en av hans konstiga funderingar. Men det är lite för dom som jag älskar honom för ; )

Mina funderingar går mer ut på HUR jag ska kunna jobba mindre men ändå få mer pengar =)))  Än så länge har jag inte kommit på någon lösning hehehe.

Nä, nu ska jag fika lite med 5-åringen och sen bädda ner henne under ett täcke. Efter det så ska jag lata mej framför tv:n.
Det är något som jag är jäkligt duktig på!!


Utmaning =)

* Svara på alla frågor

* Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din.

* Låt personen som utmanade dej veta när du svarat på utmaningen


Vilken mat äter du oftast?

Det är nog potatis och kött.

När du är på kalas, är du den som sitter eller är du den som hjälper till att plocka av?

Jag hjälper till att plocka av.

Var sitter du helst och bloggar?

Jag sitter gärna och helst i fotöljen framför tv:n

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Det är nog bröllopsresan till Alanya i Turkiet.

Vilken tv kanal tittar du mest på?

Jag tror att det är 3:an eller 5:an faktiskt. Kan bli tv4 fakta emellanåt.

Dessa utmanar jag:
Lillanslilla
Joy71
Dagboken1
FruJ


Jag har bloggtorka!!!!

Nu har det ju gått 2 dagar sedan jag bloggade och jag har fortfarande inget att blogga om!! Vart sitter problemet?!?!

KRILLE!! DET HÄNDER INGET MED MITT LIV!!!!!!!!

Visst vännen har du hört det förut?? men nu är det riktigt tråkigt vill jag lova.

Jag hinner ju inget. Jag skulle vilja göra nått, men vet inte vad. Kanske lite svårt att hitta på nått, när man inte ens vet vad man vill göra =) Jag tycker mest att jag sitter och räkna ner dagarna, men det tar en jävla tid det med. 
I morgon ska man jobba....hurra!!! eller hur!!!  Jag tror att jag har kommit in i en depressiv period i mitt liv. Folk säger att livet brukar vara svart eller vitt. Mitt liv är just nu jävligt svart! 
Nä, en rejäl fylla skulle man nog ha haft ;) hahahaha
Jaja....hopp i säng med mej nu, jag ska ju upp kl 5:00

Jo, apropå nedräkning...14dagar kvar =)))

Ännu en slö dag

Jag måste nog ta och ändra min livsstil tror jag. Jag kan inte bara ligga på soffan och inte göra nånting!
Vad har jag gjort idag??
Öhhh...handlat och nu i kväll gick jag över till grannfrun och klippte sonen i huset. Ja...det är väll vad jag har gjort idag.
Jag har inte ens pratat med Krille idag. Han har ju inte ringt heller, så det har ju varit lite svårt att prata med honom då.

I morgon ska jag nog ha nått mer intressantare att blogga om. Inte för att jag vet vad de ska vara, men nått bättre än den här dagen kan ju inte vara svårt.

Hel dag i Härnösand

Idag har det verkligen varit heldag i Härnösand. 11-åringen har haft fotbollsmatch där precis hela dagen. Det gick faktiskt riktigt bra för båda lagen. Jag tror att H-sand vann 1 match av 4. Sista matchen stog 11-åringen målvakt, och hon gjorde det riktigt bra. Hon släppte bara in ett mål. Den matchen vann dom med 2-1. Vi for vid 9:30 och var hemma vid 17:00 tiden.
Blåste som bara den gjorde det. På förmiddagen var det kanon väder, men sen började det att blåsa bara mer och mer, så innan det var klart höll jag på att frysa ihjäl.
Väl hemma så somnade jag så fin på soffan. Jag trodde att jag skulle bli piggare, men det sket sig rejält. Blev ju bara tröttare!

Nu ska jag ta och titta på tv:n en liten stund, och sen ska jag nog hoppa i sängen tror jag. Det är ju en ny vecka i morgon.

Jo, jag pratade med Krille idag. Han hade blivit rånad!!!!  Det hade gått ganska bra. Han blev av med lite pengar och telefon. Inget annat. Han hade en otrolig tur. Han hade ju kunnat bli ihjäl slagen eller skjuten. Men nu gick det ju bra.... Lillvännen min =)
Nu är det 17 dagar kvar tills han kommer hem. Jisses vad jag längtar!!

Jisses vilken lördag =)

Ja, nu är man äntligen hemma för att skynda sig att sova för i morgon är det FOTBOLLSMATCH!!! hehehehe
Dagens match slutade med vinst. 2-0 till oss och 11-åringen gjorde ett mål. Gissa om hon blev glad =)
Efter fotbollen så bar det iväg på kalas. Alltid lika trevligt.
Sen ilfart till Fränsta med 15-åringen. Och nu är jag hemma.

Ja det var min lördag =)

Sova kanske inte är så lätt, för grannen under mej har fest, så jag hör varenda låt, varje bas slag och inte viskar dom heller.
Tänk vad döv man blir med lite alkohol i kroppen. Man ska alltid skrika när man pratar. VARFÖR???

Nu är det bäst att jag vilar ögonlocken en liten stund i alla fall, för kl 10 i morgon ska vi vara på eon arenan och samla oss för avfärd till Härnösand.

Godnatt gott folk.

( nu spelas det ZZ-TOP hos grannen under, ifall ni undrar )

Lördag igen

Igår kväll skrev jag ett inlägg, men det raderades ut innan jag hann publisera den. Jävlar vad less jag blev!!!
Jag sket i allt och tittade på tv i stället.
Nu väntar vi in att klockan ska gå och att 5-åringen ska sluta och gnälla. Vi ska nämnligen på FOTBOLLSMATCH!!!

Efter matchen så blir det birsta och handla födelsedags presenter till Jonnasnyggis och Inadenfina.

Herre jisses vad åren går fort. Jag kommer ihåg när jag gick och bar Jonna en hel natt, för hon hade falsk krupp och bar grinade. Då var hon inte gammal. Nu fyller hon 14år.

Ja ja...nu ska jag gå och styra upp 5-åringen lite grann, Hon liksom tror att det är hon som bestämmer här hemma, och det måste jag försöka få ur henne. För här är det JAG som bestämmer!!! =)


Frostat av frysen...

har jag precis gjort. Jisses vad lång tid det tar. Men jag får ju älg kött på måndag och HELA frysen var igen isad. Men nu är den tom och avtinad. Undrar bara hur länge????  Den dörren åker ju upp lika ofta som kylskåps dörren. Men den åker inte igen lika fort. Tar 5-åringen en glass så tror hon att frysskåps dörren åker igen av sig själv?!  Men i och för sig så tror hon att ytter dörren också har sväng dörr. DÄRFÖR så har vi så mycket is i  frysen.
Annars har det inte hänt nått speciellt. Timrå IK spelar första elitserie matchen idag. 11-åringen och 15-åringen är där förstås. Dom tog bussen dit och skulle ta den hem igen. Bäst man håller tummarna för Timrå IK. Dom brukar ju få en kanon start och mycket skriverier i tidningen, att nu kommer TIK att få guld!!! men sen händer det laget nått. Jag vet inte vad, men nått hjärn släpp får dom. 

Jag har hämtat skjutsat grann fun till Alnö, där hon lämnade in sin bil. Men nu är den fixad i alla fall.

Nä, nu ska jag lämna ifrån mej datorn till 5-åringens kompis O. Hon är här och hälsar på mej. Min 5-åring sover redan i fotöljen, så hon är ju inge rolig, så lilla fröken O vill spela lite burkar påm  datorn, och jag lovade henne det.

Jag har lata ungar

Hur svårt kan det va och stoppa i diskmaskinen?? eller dra av med damsugaren?? eller stoppa i en tvättmaskin??

Detta tjatar jag om varenda jäkla dag med 15-åringen och 11-åringen. Men det verkar inte gå in i huvudet på dom.
Man undrar ju vad man har gjort för fel. Sen tror dom att som ska få göra olika aktiviteter, som hockey eller annat.
HAHAHAHAHAHA....GLÖM!!!!!
Kan man inte hjälpa till här hemma, så blir det stopp med vänligheten från min sida också.

Ja, nog med dom. Själv har jag nu jobbat 2 dagar, och det har faktiskt varit lugnt på avdelningen. Riktigt skönt faktiskt.

Herre gud!!! nu ska 15-åringen ringa körskolan och anmäla sig så hon får ta förarbevis på klass 1 moped.
Problemet är att hon är LIVRÄDD för att prata i telefon. Hon SMS:ar bara. Nu måste hon prata!!! Jag sa att hon skulle låta trevlig, för det brukar hon inte göra. Hon låter som man stör henne i världens viktigaste skönhetssömn. Hon låter helt enkelt SKIT LESS!!!

Nu ska jag hämta 5-åringen på dagis. Henne lämnade jag på dagis i går kl 9.00 och grannen hämtade henne och hos dom sov hon över, samt att dom lämnade henne på dagis idag.
Sen så är det bara för mej att fortsätta plocka undan här hemma, för som det verkar så gör ju ingen annan det.

Måndagen är över

Idag har jag sorterat 5-åringens leksaker. Det blev 1½ sopsäck som ska kastas. Jag har nog kunnat kastat mer ändå, men jag får ta det när hennes rum blir klart......om det blir klart någongång.....
Jag hade tänkt att Krille skulle ta och fixa hennes rum när han kommer hem. Det får bli hans projekt den månaden han är hemma ;)

En liten glad överaskning, vännen =) Se det som en hobby =))

Samtidigt som jag har röjt hennes leksaker så har jag tvättat och druckit kaffe med grannen på vån 4. Ja...H kom upp och drack kaffe med mej här hemma.
Sen bar det iväg till ICA supermarket. 11-åringen har ju KM i friidrott i morgon och då så är det matsäck som gäller. Som vanligt har man ju inget hemma, så en handling var ju på sin plats.
Direkt efter handlingen bar det av till Laggarberg till lilla mamsen. Hon ville ju ha bärplockarna som låg i bilen. Hon skulle ju visst låna ut dom till min faster i morgon.
Sagt och gjort...men nu är vi hemma och nästan alla ligger till sängs, förutom min lilla nyfikna 15-åring som sitter bredvid mej med näsan vid tangentbordet. =)


pappa jag vill bara säga att nu missa du din chans att se mitt rum väl städat xD / Emelia


Ny vecka och en sjuk 15-åring

Idag väckte 15-åringen mej och talade om att hon hade feber. Stanna hemma då, sa jag och vände mej om i sängen.
Glömde helt bort att JAG måste ju ringa skolan och sjukanmäla henne. Jaja...;) Jag har ju sagt till dom flesta att jag leder av alzheimer (medium).
Men jag har sovit så förbaskat illa i natt. Ryggen har värkt och jag somnade inte förrens efter 5 i morse. Kanske därför som jag vände på mej i sängen. 5-åringen skulle ju på dagis idag, men det blev inget av med de! Jag kom inte upp ur sängen.
Känner på mej att denna dag kommer inte att bli så himla rolig. Jag är VÄLDIGT lättretlig. Jag vet att jag blir det när ryggen värker.

Nu har jag stora funderingar om jag ska ta och hoppa i ett varmt bad. Det brukar lindra en stund.

Varför blir det aldrig som man tänkt??

jag har varti SÅ arg idag. Igentligen helt i onödan, men va fan... Denna ryss... Jag vet ju inte NÄR han kommer hem, och det gör mej tokig! Flygbolag som går i konkurs så biljetter är ogiltiga. Så nu vet han inte när han kommer hem. JÄTTE KUL!!
Först så skulle han komma hem den 23:e September, sen blev det förskjutet i ett par veckor. Ja då skulle han komma hem den 8:e Oktober, men nu vet han inte när han kommer hem, och det är just det jag blir så förbannad på.
Jag vill ju ha klara besked, och blir riktig snortokig när jag inte kan få det.
Men nu är det som det är.....

Idag har jag skjutsat mamma till byn så hon fick lämna in keno´t. Mycket viktit i fall hon skulle vinna lite pengar.
Sen hem och hämta 15-åringens boyfriend samt en hög med ungar. In till stan på tågstationen med honom. Vinkade av han där, sen järnet hem för att börja laga lite middag.
Det blev fiskpinnar idag.
Jag har lilla fröken O här också. P och H är ute och åker lite MC innan dom måste ställa av dom innan vintern, Det börjar bli så förbannat kallt nu, så det är nog inte så kul att åka.

Nä, nu ska jag ta och dricka lite kaffe för mej själv i köket och lösa lite korsord.

Kvällen blev....

som vanligt faktiskt. Ingenting hände. Nu börjar jag bli riktigt uttråkad. Jaja...ganska skönt med en lugn kväll också. Typ som alla andra kvällar. Man kanske ska ta och skaffa sig ett liv?!
I och för sig så hade  jag nog inte orkat göra så mycket heller. Jag är ju så trött endå.
var över en stund till grannfrun på 107:an och drack kaffe med henne. Och nu har jag stora funderingar på att hoppa upp på tempurmadrassen faktiskt. Jag tänkte bara vänta in 15-åringen. Hon och boyfrienden är ute på byn.
Dom andra 2 sover på lilla örat.

Godnatt allihopa!

Match och kalas

Jaha, då har dagen sprungit förbi mej igen. 11-åringen har haft fotbollsmatch i Söråker, så vi för hemmifrån i tid. Vi var där 10.20 och dom skulle ha samling kl 10.40. Matchen var slut 12.20. Hem fort som fan och släppte av fotbollspelaren och kastade in dom andra två i bilen. Sen var det barnenshus och födelsedags present som gällde. Kl.13.00 släppte jag av 5-åringen på kalas.
Nu har jag precis kommit hem efter att jag har hämtat hem 5-åringen från kalaset. Nu är jag skit trött igen. Känns som jag är kroniskt trött. Jätte tråkigt!

Jag skulle vilja göra så mycket, men orken finns inte. Jag hamnar framför tv:n och där somnar jag. Sen så är jag fortfarande matt för bilen. Men men....jag har ju fått lånat mammas lilla gocart. Tur är väll det. Skulle jag bli utan bil, då raserar nog hela min vardag.

Jaja..nu får jag väll se vad kvällen har att erbjuda.....

BILJÄVEL!!!!

Vad är det för fel med häst och vagn????? Jag blir så jävla less.
Nu har jag 2 bilar i garaget och INGEN fungerar!! Plus att Krille kommer hem i Oktober. Hur bra är det på en skala 1-10??
Vad är felet på bilen då?? JO, generatorremmen gick av så bilen kokar och drar ur batteriet.
Tur att jag har mina kära grannar på vån 4. Jag tror nästan att jag flyttar in till dom istället. Dom blir ju inte av med mej i alla fall, så det är väll lika bra.
Vi hade precis bowlat med småtjejerna i Birsta, så jag skulle bara in till stan och hämta 15-åringen som var där och hade bowlat. Ja, då kokar bilen. In på shell macken vid Max och tänkte fylla på lite vatten, men surru....det var ju inte riktigt bara det problemet då. Tänkte att P och H hade kanske inte hunnit hem, så jag ringer till dom så kan jag lämna bilhelvetet och åka med dom hem. Men fick inte tag på dom. 15-åringen ringde då hem till dom och H svarade som tur var. Hon talade om att P skulle tvätta bilen just där, så vi väntade bara in honom.
P tyckte inte att jag skulle lämna bilen där utan att vi kunde ju bogsera hem eländet. Sagt och gjort....bilen är nu i garaget som en jävla fin prydnadsak!!

Hur känner jag mej just nu?  Jag är såååå matt och förbannad!!!

TACK ÅTER IGEN FÖR HJÄLPEN.  OM JAG HADE 1000000 SÅ SKULLE NI FÅ DEN (åtminstånde hälften) ;)

Krille! Är det nå fel och komma hem som du skulle, typ den 23 september??? NÄÄÄÄ!!  Ja du Krille pojken, du har det du gör när du kommer hem, för nu skiter jag i bilen. Jag tar mammas tills du kommer hem.

Nä, nu hoppar jag i sängen och drömmer att jag har häst och vagn, för dom blir det inge fel på i alla fall.
I morgon kommer mamma med sin bil, så jag kan skjutsa 11-åringen på match samt att 5-åringen ska på kalas.
Ja ja...vad är en bal på slottet

Nu börjar innebandyn =)

Idag har man gjort ett pass igen på jobbet =) Varför är det alltid jag som får dom tungaste??????
Men det gick faktiskt ganska bra endå. Jag fick hjälp av min kolega L, och det var nog en jävla tur.

Kl. 18:00 börjar 11-åringens innebandy träning, och jag tror att hon tycker att det ska bli roligt att göra nått annat än bara fotbollen. Själv tycker jag att innebandyn är MYCKET roligare faktiskt. Det kan ju bero på att dom reglerna kan jag ju efter att 14-åringen har spelat i ett par år.
Jag tror att vi tar med en extra klubba till 5-åringen. Hon tycker också att innebandyn är roligare. Det är lite mer småsyskon som är med och "kollar", än vad det är på fotbollen.

Nu ÄNTLIGEN!!!! har jag fått ett datum som Krille kommer hem. Jag fick både datum OCH tid som han är hemma här.

Jag tror att du blev lite rädd faktiskt, Krille. Åtminstånde fick du liiite näradöden upplevelse.

Nä, nu ska jag ta och leta i frysen efter lite middag, så 11-åringen får äta i tid så hon slipper mjälltugg.

Är det så förbannat svårt och fråga om ett datum?!?!

Nu är jag jävligt förbannad på Ryssfan jag bor med i ca 4 månader om år!!
Ja.....han jobbar i Ryssalnd, just därför kallar jag honom för Ryssen.

Det är så här att...när dom åker till Vanino som stället heter, så stannar dom där i 2 månader och åker hem i 1 månad, så håller det lixom på. Men nu kommer dom inte hem i September som var meningen, utan dom ska stanna kvar lite längre. Jag bad då Krille att jag ville ha ett datum när dom kommer hem så fort som möjligt, för att jag ska kunna planera här hemma. Men inte fan har han gjort det heller!!! Skylla i från sig på olika saker har han varit jävligt duktig på jämt. Men nu skiter jag i det!!!'
Men hädanefter sitter jag inte och väntar heller, eller byter pass på jobbet för att han kommere hem. Näää, nu är det färdigdaltat!!

Kan inte du hjälpa mej Krille, då hjälper inte jag dej heller!!! Nu vet jag vart den ribban ligger. Ska vi skylla ifrån oss på allt annat....ja, då kan du fan ta bussen, eller stanna kvar. Det verkar ju vara SÅÅÅÅ bra där.

2 sjuka barn av 3

Ja, då har en ny vecka startat. Den startade inte så himla bra för mej. 5-åringen och 11-åringen  är hemma och mår inte så bra. Men det är bara att pyssla om.
Älgjägaren kom ju hem igår också. Hon hade haft det så himla bra. Hon tycker att det är som lite avkoppling och sitta eller gå i skogen. Men dom hade bara skjutit 2 st älgar. Lite synd, jag tycker att dom kunde ha fått någon till i alla fall. Men nu är det som det är.

Nu ska jag ta mej ett lite bad, och sen pyssla om mina sjuklingar här hemma så dom blir frisk snabbt.

Jag har tappat ett band till bensintanken?!

Det är bara så typiskt att det ska hända just nu när inte Krille är hemma. Men jag har ju inte nått större val....det är nog bara att kasta mej under bilen. Måste kolla vart man får tag på det där bandet bara, och kolla vad det kostar.

Idag började 11-åringens innebandy, men hon for inte. Hon ville börja till veckan i stället, och det kan hon väll få göra.
Älgjägarn min kommer väll hem idag också. Hon vill säkert ta en låååååååååång dusch, kan jag tänka mej.

Igår eftermiddag åkte jag och 5-åringen till Huddikmarknaden med grannarna på vån 4. En fin marknad tyckte jag, men det var hemskt mycket strumpor. När vi åkte hem så stannade vi till på MAX. Kanon gott!!!

Nä, nu ska jag ta och klä på mej lite kläder och sen så.... vet jag inget mer.


Fotbolls match

Jaha, då är man hemkommen från fotboll igen. Denna gång spelade dom mot varandra. Som tur var så blev det 2-2.
Men ett riktigt kanon väder är det i alla fall. Hoppas att det håller i sig hela dan idag.

Har inte riktigt kommit underfund med vad jag ska hitta på under resten av dan. Eventuellt kanske Huddikmarknaden, men jag vet inte. Vi får se. Det tar ju en stund och åka dit också. Känns lite som lat masken har tagit över min kropp! =)

En ynkla semesterdag

Idag har 5-åringen ledigt från dagis eftersom personalen på dagiset har planeringsdag. Inga vikarier så barnen måste vara hemma. Så då blev det semester idag =) Jag kan ju inte klaga.
Har även pratat med Krille idag. Jag har längtat efter detta samtal faktiskt. När jag pratar med honom så är det lite som barnprogrammet "Från A till Ö" över det hela =) Vi pratar genom ett program på datorn som heter Skype. Där både pratar man och samtidigt så ser vi varandra genom web kameran.=) Ja....liiite Hedvig över det hela ;)

Annars idag har vi inte bestämt någonting. Måste kanske hitta på nått, men vet inte vad bara.
Kanske det blir inhandling av vissa grejor, men vi får se.

Vädret idag är inte mycket att skryta över. Molnit med liiite solglimtar. Jag ser även ett stort grått moln som hänger över oss. Det är nog bara frågan om NÄR det börjar regna. Jag blir så less på detta pissande uppifrån. Vad är det för fel på lite värme och sol?!?!

Jaja..ingen ide att klaga. Det bli ju inte bättre av det, har jag märkt.
Men ibland är det så skönt att få klaga lite =).

Vad ska jag hitta på idag??

Inte en aning, faktiskt. Jag har lixom inte en idé heller.
Jag har precis lämnat 5-åringen på dagis och 11-åringen är på skolan och 14-åringen är ju och jaga älg. Så här sitter jag nu i min lilla ensamhet och vet inte vad jag ska hitta på.
Kanske ta och plockar ihop här hemma, men det är ju inte så kul. MEN ETT MÅSTE!!!
Jaja...vi får se vad som händer =)

Onsdag eftermiddag

Idag har jag fökjt med mamma till Birsta fram och tillbaks. Mamma skulle ha ett par nya gummistövlar, och eftersom jag inte hade så mycket för mej så följde jag med henne.
Sen fick jag främmande av min kusin Lina. Drack lite kaffe med henne och sen var det dax att hämta vilddjuret mitt på dagis. Ja...sen har jag inte gjort så mycket.
Lagat lite middag. Det blev lövbit med ugnsstekt potatisklyftor och bearnessås. Jättegott!!
Nu sitter jag och 5-åringen och tittar på Americas Funniest Home Video, och inväntar tiden då jag ska hämta 11-åringen på fotbollsträning.

Krille är tillbaka i Ryssland efter Korea resan.

Idag fick jag ett glatt telefonsamtal på mobilen. DET VAR KRILLE!!!!
Jag trodde inte att han skulle komma hem idag utan i morgon. Men ingen blev gladare än jag när jag hörde hans röst.
Jag vet ju i ock för sig inte hur dom har haft det i Korea, men det lär jag nog få höra i morgon när han ringer =)

Ja..igår blev det en tidig kväll för fru Bempa. Jag somnade kl 17:45 och vaknade 8:30 i morse!!! Jag tror jag var lite trött =))
Hur som helst så var jag och jobbade igår. Det blev som det blev.
Fullbelagd avdelning, en undersköterska kort ( fick inte in någon heller) och 8 helhjälp. KUL!!
Det kändes i ryggen kan jag lova. Men men ...vad är väll en bal på slottet?

Det var gårdagen det.

Idag så sticker 14-åringen på älgjakt. Hon kommer hem på söndag. Förhoppningsvis så kommer dom hem med lite kött då=) Det sitter aldrig fel. Frysen ser lite tom ut, tycker jag.

Nä, nu ska det bli kaffe tror jag, och sen så måste jag göra lite mat åt dom 2 barnen jag har kvar hemma.
Sen har jag inte en aning vad jag ska hitta på.

RSS 2.0