Ger upp!!!

Nu tror jag att jag ger upp detta bloggande. Jag började blogga för Krilles skull, men när man så jäkla sällan får någon komentar av han så tror jag att jag skiter i det.

Magkatarr...illa..illa

Igår kväll så fick jag så jäkla ont i magen. Jag kände igen symtomen direkt....magkatarr!!!!
Jag fick så jäkla ont så jag fick så lov att kliva upp mitt i natten och gå på toa och kräkas. Jag HATAR och kräkas. Det är det värsta jag gör. Blev i alla fall bättre och jag fick sova.
Jag skulle ju igentligen på HLR-utbildning på jobbet, men det fick jag avstyra. Lika så sjukgymnastiken.
Mitt på dan for jag till pappa. Han har ju samma problem som jag, och han hade tabletter. SKÖNT!!
Tänk att det kan göra så förbaskat ont.
Efter tablettintag for pappa och jag till stugan för att klippa gräsmattan. Pappa är så snäll så. Vad skulle jag göra utan min pappa. Jo, få en äng istället för gräsmatta i stugan =).

Just nu står nog 14-åringen och headbangar till KISS. Hon ringde mej så jag fick höra lite. Lite avis är man ju!
Ska åka och hämta hem henne i morgon efter fotbollsmatchen i Matfors. Detta fotbollande. Grannen jobbar hela helgen, så jag ska skjutsa flickorna dit. Ja självklart så ska jag ju kolla på matchen också.

Nu är det dax att hoppa i säng innan magkatarren slår sig till känna igen. Det går faktiskt lättare att somna innan jag känner av den. Bara jag somnar så verkar det som jag är klubbad och känner ingenting. MEN det gör jag när jag börjar vakna istället. Hopplöst det dära.

12 dagar kvar bara vännen, innan du kommer hem igen. LÄNGTAR!!!

Snart skjutsa 14-åringen..

Bara 14-åringen kommer hem så ska jag skjutsa henne till Söderhamn. Hon ska ju som sagt till stora staden Stockholm. Dit ska hon med sin ingifta morbror Fredrik. Dom ska nämligen på KISS!! Hon tycker att det ska bli SÅ roligt. Fredrik tycker samma sak faktiskt. Han är RIKTIGT glad att han har fått den äran att få följa med henne.
Men först måste jag hämta 4-åringen på dagis. Hon ska hämtas om en kvart.

Kl 10.00 var jag och tittade på 11-åringens ABBA-show på skolan.

Ja Krille...jag spelade in, men tyvärr så tog bandet slut, men lite fick jag med.

Dom var så himla duktiga allihopa. Ja..det var en riktig fröjd att se dom.

Nä, nu måste jag ta på mej skorna för att lätta mig ner till dagiset och hämta odjuret mitt.


Pionerna ihop snurrad..

Ja, nu har man varit till stugan en snabbis för att snurra upp pionerna som min kära mor har tjatat om. Dessa pioner, eller rättare sagt DILL PION har hon varit lite rädd om. Hon tror att jag ska ta död på den. I och för sig så har hon nog ganska rätt med tanke på att jag inte är någon vidare trädgårdsmästare. Men lilla mammsen följde med mej så det blev riktigt gjort. Även rosen blev upphängd som den ska vara, och gamla kvistar blev bort klippt med en sekatör som jag tror är slöare än en vanlig bordskniv =). Men nu är det gjort!
Nu är det bara resten kvar hahaha.... Typ alla rabatter måste rensas. Gräset ska klippas på fredag. Gisses vad gräset hade växt. Det var så långt att vi nästan fick använda maschetesen för att ta oss fram. Nä...men nästan. Pappa ska hjälpa mej med gräsklippar´n i alla fall. Jag har en känsla av att den annars hamnar i älven.

4-åringens kompis O:s föräldrar klarade teoriprovet för MC idag. Ett stort GRATTIS till er båda. Nu håller jag tummarna för uppkörningen oxå.

I morgon ska jag på ABBA show på 11-åringens skola. Det ska bli jätte kul att se. Jag ska kolla ifall jag har nått band så jag kan spela in den med videokameran.

Nä, nu ska jag lägga mej och läsa ut boken jag håller på att läsa. Jag tog och köpte mej en ny bok i dag, eftersom jag snart har läst ut boken jag läser. Jag som ALDRIG har läst böcker, och nu tycker jag att det är ganska roligt att läsa. Det måste ha med åldern att göra. En bok som jag håller på att läsa är fortfarande lite hemlig..hehehe... men det tar vi en annan dag.

God natt gott folk.

Sjukgymnasten...

Jag undrar om alla sjukgymnaster VET vad gör eller pratar om?! Jag kommer från just en sådan sjukgymnast. Han sa att mitt bäcken sitter fast på ena sidan och lixom skakade löst den??? Ja jag vet inte.....men jag är ingen sjugymnast, men inte fan blev de nå bättre heller. Ärligt talat så tror jag inte att det gjorde varken till eller från. Men han sa också att mitt ryggproblem kommer från detta bäcken. MEN HALLÅ!!! Jag har ju för helvete scolios och har haft det sedan jag var 12 år,  och har sedan jag var 15 år haft samma problem med min rygg?!?! Men han kan ju få tro att han kan fixa till min rygg med lite knip övningar. Jävla fårskalle!!
Sånt här kan reta gallfeber på mej. Fråga heller OM och HUR OFTA jag har dom här besvären. NÄ....Istället ifråga sätta andra sjukgymnasters kunskaper. Sista sjukgymnasten jag hade var helt otrolig. Jag har varit besvärsfri i flera år. Det har jag inte varit med någon annan sjukgymnast. Och den jag har nu.....ja.....jag säger bara...LYCKA TILL!!
Jag ska ju tillbaka på fredag, för då skulle han kolla om bäckenet låg kvar där det skulle?!
Jag vet att mitt bäcken sitter INTE fast, utan mitt bäcken är LÖST och den kan man rucka i sidled ca 5cm år varje håll.
CYCKELREPARATÖR!!! 

Ja, så har min förmiddag sett ut.

Söndagen är avklarad...

Nu är söndagen avklarad med morsdag och allt. Jag fick ett jätte fint kort av min 11-åring som hon hade gjort själv och målat. Av min 14-åring fick jag en nallebjörn och en liten bok som var till mammor. Otroliga gulliga och omtänksamma barn har jag i alla fall. Jag är mycket stolt över som.

I morgon ska jag till sjukgymnasten och se vad han kan göra för min rygg. Bara han tar det lite lugnt så är jag nöjd.

Ja du Krille! Nu är det nedräkning här hemma =) 18 dagar kvar bara. Längtar otroligt mycket nu.

Morsdag

Idag blir det till att ränna lite. Först ska åka och köpa mosrdagspresent till min mamma och till Krilles mamma.
Jag skulle visst köpa en present till mamma från pappa också.
Men först ska vi skjutsa 4-åringen på  kalas. Hon ska vara där kl 13:00-15:00. Hon riktigt längtar och just nu håller hon på att göra sig i ordning.

Ja, tänk vad tiden går.....ett år sedan min kusin Patrik Lind dog. Själv tyckte jag att det var bara här om dagen. Men ett helt år har gått...oj oj. I går var hans lilla syster och sambo med i dagbladet om just hans död och att dom inte får rättvisa och ingen ursäkt heller. Jag förstår Annas, hon får ingen ro hon heller.

Nä, nu måste jag göra mej själv i ordning så man får starta upp taxi verksamheten igen.

Moppen köpt och Torpshammar avklarat....

Nu har 14-åringen moppen här hemma. Den är så häftig. Den till och med puttrar på tomgången =))  

Ja, så i morse bar det av mot Torpshammars IP. Där spelade 11-åringen som en gud. Hon gjorde 2 mål!! Hon var riktigt stolt när matchen var avklarad ( ja, jag med ). Matchen slutade 0-13 till oss. 
Ena coatchen som hoppade in för dagen frågade om jag hade gett hon nått piller ;) Hon sprang jäklarenamma.  Det var också riktigt kul tyckte jag.
Här hemma hade 14-åringen tagit med sig 4-åringen + hennes kompis O till badhuset. Vilken höjdare. Vi tittade till dom innan vi åkte hem för en dusch.
Just nu ligger 11-åringen och sover på sittpuffarna med lilla täcket över sig. Jag förstår om hon somnade som hon sprang och kämpade idag.

Ikväll är det väll Pirelli och eurovision song contest ?! Den ska vi nog se på tror jag. Måste bara handla lite så vi har nått mys, och så måste jag byta tillbaka pappas bil mot min igen. Jag lånade pappas i dag när vi skulle till T-hammar.

Nä, nu ska jag hitta på nått.....vet inte vad.....men nått måste jag hitta på.

Grattat Emmelie...

Ja, då har vi varit och grattat Emmelie idag. Hon blev riktigt glad över brödrosten hon fick. I och för sig så hade hon ju önskat sig en sådan, som hon kan ha med sig när hon flyttar upp till Umeå.
Vi firade henne hos mamma och pappa, där det blev kaffe och  tårta.
När vi var där så visade jag pappa moppen 14-åringen hade hittat och ville ha. Han frågade om jag hade ringt på den, men det hade jag ju inte gjort, eftersom jag inte får pengar förrens till veckan. Men han sa att man kan ju ringa och fara och titta på den i alla fall. Sagt och gjort...jag ringde och den var kvar. Sa åt pappa att han fick ju så lov och följa med och titta på den. In i bilen med pappa och 14-åringen + pojkvän.
HUR SNYGG SOM HELST!!
Till och med pappa tyckte den var både snygg och fräck. Klart goknul´n skulle ha moppen! Så i morgon ska pappa och jag hämta den.
Gissa om 14-åringen är lite glad =)


Ja du Krille......jag klarar mej rätt bra här hemma.....fixar bilen....lägger om däck....köper första moppen......åker på fotbollsmatch i TORPSHAMMAR!!!!!!  =))  Känns det som du missar nått???


Badning hos grannen

Nu har 4-åringen varit och kvällsbadat ( bubblat )hos grannarna på vån 4:a. Dom är så otroligt snälla och trevliga. Gott kaffe har dom =) Jag har fått låna lite filmer av dom som jag kan titta på när jag har svårt att sova.

Själv har jag haft en ganska bra dag, fast ont som fan. Jag skulle kunna åka i bilen hur länge som helst med stolsvärmen på. Det blir lite svettigt efter ett tag, men det är otroligt skönt för ryggen.
Här hemma håller hela lägenheten på att förfalla tror jag. Jag plockar lite i taget, men 4-åringen är snabbare än mej att dra fram allt som jag plockar undan. Lite irriterande!!

I morgon ska vi gratta Emmelie. Hon fyller år. Jag har inte köpt nått paket ännu, men det kommer i morgon. Jag vet precis vad jag ska köpa, och det känns i alla fall skönt. Jag hatar att springa runt och inte veta vad jag ska ha.

Nu ska jag ta och titta på en liten film tror jag, så vi höres

Jo Krille! Nu har 14-åringen hittat moppen hon vill ha. Åtminstånde ett tag =) Den kostar 6000:- och finns i stan.

Tisdag kväll och skit ont i ryggen

Har försökt sitta i soffan men det går bara ett litet tag sen domnar axeln och jag får skit ont ner i ryggen. Fattar inte?!
Handla lite har jag gjort , men det är ju rena döden för ryggen. Hur i helvete ska jag kunna storhandla??

Jag och 11-åringen har varit på utvecklingsamtal idag. Hon får nog sluta i fotbollen snart om hon inte skärper till sig. Hon har fått ett ultimatum nu. Hon har 3veckor på sig att komma ikapp, annars blir hon hemma från Ö-viks cupen. Det värsta med henne är att hon inte har några som helst problem i skolan utan hon har hur lätt som helst för sig, så lägger hon av och surrar som hon har gjort så är hon i kapp på 3 veckor och även förbi.

Nä, nu ska jag ta lite fika och pröva soffan en stund till innan jag ska sova.


Nattliga funderingar

Nu sitter jag i köket och har lite svårt för att sova för värken i ryggen är ganska ihållande!!. Och när jag har svårt att sova så kommer funderingarna......

Krille! varför lovar du guld och gröna skogar och sen skövlar du hela skogen jäms med backen?????? Det är ju INTE första gången du gör så här. Har suttit med en DÖ BESVIKEN 14-åring i kväll. Men ibland är det jävligt lätt och smita och skylla på att man sitter 900mil hemifrån. Sen är det jag som får trösta och försöka släta över. Men du kommer ju hem igen, och då kanske inte vissa i familjen längtar lika mycket som vi andra gör och eventuellt inte är hemma den dan du kommer hem, för visst.....hon kan också lova guld och gröna skogar och sen röja med motorsåg.
SNÄLLA!!!!  Lova inte så jävla mycket....speciellt om du inte hade tänkt hålla det. Nä, försök lös situationen du har satt dej i. Det var ju inte JAG som lovade henne, utan DU!!


Nu ska jag försöka sova...Godnatt.


Kvällsfika med familjen

Nu sitter vi hela familjen och kvällsfikar upp allt vi har att äta, så i morgon så finns det inget att fika till frukost.
Idag har vi inte heller gjort nått speciellt. Emmelie skulle sova hos mormor och morfar i natt, men i morgon skulle hon komma tillbaka ( tror vi )

Krille!! 4-åringen kan cykla utan stödhjul. Vi behövde inte hålla i bak en enda gång. HON ÄR SÅ STOLT! Hon bara satt upp fötterna och trampade iväg. Vi har filmat henne så du får se hennes första tur på cykeln när du kommer hem.

Nä nu blir det tv:n en stund och sen blir det nog sängen.

Krille!!

Vi måste köpa en ny stationär dator hit hem. Den är helt död. Jag får inte igång den. Men i och för sig så var det väll bara en tidsfråga innan den skulle gå sönder. Frågan är bara vilken sort man ska ta. Din bror är på Mallorca just nu, så han har jag ingen hjälp av för tillfället. Kolla upp olika datorer du, så får du väll höra av dej till mej. Det får inte vara någon dyr. Bara den är fungerar för oss här hemma.
Love you vännen.


Jävla dator!!

Nu har 4-åringen varit på datorn igen, och nu får jag inte igång den. Jag har verkligen försökt, men jag ska försöka lite till men inte just nu. Jag sitter vid Emmelies dator just nu. Den funkar ju hur bra som helst. Den  ska jag nog sno. =)

Jag har pratat med krille oxå.
Förlåt vännen för att jag var disträ och avig, men jag blir så less! 4-åringen kan ju för fan inte låta någonting vara
utan att förstöra.

Jag skulle vilja hitta på nått idag. Jag vet inte vad, men nånting. Jag börjar bli så rastlös. Det händer ju ingenting. Men det bli nog bättre, bara det blir annat väder än det här kalla höstvädret. Vart tog våren vägen?!?!

Nä, nu ska jag.....hitta på nått

Middag med Farmor och Farfar

Nu har vi varit till Farmor och Farfar i deras stuga och invigt deras nya inglasade altan. Den blev hur bra som helst. Farfar fyllde år i måndags så vi blev dit bjudna på middag för att fira han. Lite små kallt var det ju. Deras fodervärds hund "Armani" var där också. En ganska stor vit schäferhund. Jätte fin. På fredag blir hunden deras, om jag fattar dom rätt. Farmor som överhuvudtaget INTE skulle ha fler hundar efter Imbra ( HIHIHIHI ). 
 
4-åringen följde inte med, utan hon var med sin kompis O istället. Hon ville hellre vara med dom. Det fick hon också.

Just nu sitter Emmelie, 11-åringen och 4-åringen och ska titta på en film. Dom har gosat ner sig i den utragna soffan i vardagsrummet och ligger under täcken och myser. Ja...4-åringen har väll lite svårt att sitta still och vara tyst. Vi får väll se hur länge hon orkar se filmen som är på engelska "fniss" innan hon lessnar.

Nä, nu ska jag hitta på nått, inte för att jag vet vad, men jag är förbaskad uttråkad!

Systerdottern här och kissbiljetter köpta

Nu jäklar ska 14-åringen till storstaden Stockholm med sin ingifta morbror för att se på hennes favoriter KISS. Morbrorn blev lika glad som 14-åringen tror jag. Speciellt att hon vill ha med sig honom =) Konserten är den 30:Maj och just nu LÄNGTAR hon på det datumet.

Jag har även min älskade systerdotter här hos mej. Det är alltid kul när hon dyker upp på oväntat besök. Jag har hällt i henne kaffe =) Hon brukar inte dricka kaffe efter 18.00 för det är som ectasy för henne. Så nu MÅSTE hon ha nått att göra så nu håller hon på att tvinga 11-åringen att spela kort med henne. 11-åringen blev väll inte så ledsen för det =)
På tv:n är det hockey. Sverige-Canada. Slagsmål!!!! Sverige fick utvisningen. Spännande det hära!!
JÄVLA SKIT! 1-0 till Canada.

4-åringen har även varit på Cirkus Brazil Jack i kväll. Det hade varit en upplevelse. Hon fick följa med grannarna som är super gulliga. Dom har en underbart gullig dotter som oxå är 4 år, som min 4-åring leker så himla bra med. Dom kompar varandra så bra. 

Själv har jag inte gjort så mycket idag heller. Jag har beställt tid till sjukgymnasten. Dit fick jag komma om 2 veckor. Mer kan jag inte göra när jag har så ont. Jag har lite svårt att sova på nätterna, men det löser sig. Man blir ju lite trött på dagarna, men jag försöker att inte gå och lägga mej för att kunna sova lite på nätterna istället.

Nu ska jag släppa systerdotterns laptop. Jag tror att hon vill ha tillbaka den.
Tror att jag måste se hockeyn faktiskt.


Krille! 14-åringen är SÅ stolt över biljetterna =)


Till min moster INGER!

Jag ser fram emot erat besök. Jag hoppas att inget kommer ivägen, så besöket blir inställt. Längtar redan. =)

Sjukskriven

Jaha...då blev man hemma i en månad då...till att börja med. Ryggen har ju varit i bättre skick än vad den är just nu. På jobbet blev dom inte så förvånad =) Thats life...

Läste just min systerdotters blogg och såg att hon tänkte komma i morgon och sova här. KUL! Hon får ju räkna med att 4-åringen kommer att vara henne i hasena ett bra tag.

Imorgon ska jag ta och ringa en sjukgymnast och höra i fall dom har lust att hjälpa mej med ryggen. I och för sig så kan dom inte göra så mycket just nu, eftersom jag är så förbannat öm i ryggen. Men om ett tag kanske.
Annars så tror jag att jag ska ta det lilla lugna ett tag.

Så har kvällen kommit....

Och här sitter jag framför datorskärmen och har inte vett att gå och lägga mej än.
Middagen var hur god som helst och vi blev 4 personer i alla fall. Kusin Lina och lilltrollet Moa tackade ja till middag med oss =) Lina som INTE ÄTER FISK!!! Det blev inget över till matlåda ens...hehehe.
14-åringen fick en sån fin tavla. Hon hade fått kort av mej från konfirmationen, och av dom hade hon satt in i en en ram. SÅ OTROLIGT FINT!

Annars har dagen gått ganska bra. Ringde till vårdcentralen för att få en tid till doktorn för ryggen, men dom hade ingen tid förrens på torsdag. Så det är bara att gå med denna rygg ett par dagar till.

Grannjäntan är riktigt sjuk. Hon har åkt på en riktig magsjuka, och hon var här igår kväll. Nu håller vi tummarna att det bara är hon som drabbades. Lite orolig är man ju att resten av den familjen ska få magsjuka + att även vi åker på den.

Nä nu bllir det åter lite tv tittandes innan jag intar ryggläge i sängen.

Har otroligt ont i ryggen...

Jag har lite svårt att luta ryggen mot stolsryggen. Det gör så förbannat ont! Till och med bh bandet gör ont. Så i dag har jag inte tänkt göra någonting alls. Jag ska ner till 11-åringen bara  med ögondropparna. Sen blir det soffan igen med kuddar bakom ryggen.

Nu jag och 4-åringen varit och handlat lite. Här hemma blir det ugnstekt röding med sås och potatis. Jag har gjort mat för 5-6 personer men nu verkar det som det bara blir jag och 14-åringen.

Nu i kväll väntar vi besök av min kusin Lina med lilljäntan Moa. Hon ville komma och grattulera 14-åringen för att hon hár tagit konfermation. Nu kommer hon så vi höres.

Stugan

Lina! Jag har inte så många kort i från Järkvissle, men här kommer några kort som visar att det INTE är öde eller dött.









Det här känner väll du igen =) Uppvärmning av skit kalla fötter!

Jobbdag eller inte....Det är frågan?!?!

KL: 07,30 ringde telefonen, det var från mitt jobb.

- Är du fortfarande hemma???du ska ju jobba idag, så vi saknar dej!!

Jag svarar lite snabbt tillbaka:
-Det kan jag aldrig tro att ni gör, och inte tänker jag komma idag heller och inte i morgon heller för den delen. Jag är ju LEDIG!!

Fick till svar:
-öhh Jaha....i pärmen står det att du ska jobba, men då är det felkluddat.

Jag svarar tillbaka:
- Ja, det är det i så fall, för jag är ledig tills på onsdag eftermiddag.

Sen funderade jag på om jag har bytt pass med nån, men jag tror inte att jag har gjort det. Men OM jag skkulle ha gjort det, så lär jag få höra det när jag kommer tillbaka.

Nu ska jag och 4-åringen göra oss klar för att ta oss en liten tripp till stugan. Det blir kanske en uppdatering när jag kommer hem.l

Sista Konfirmationsdagen.

Då var det dax att göra sig iordning för sista dagen i kyrkan.
Jag har precis bestämt mej....Jag skippar tårtan idag!! Jag orkar helt enkelt inte. Vi har så mycket fikabröd så jag tycker att det ska räcka. Annars får jag väll åka ner på Domus och köpa en tårta då.
Nä, nu ska jag väcka resten så vi hinner bli klar i tid.

Crousing..eller hur det nu stavas?!

Ja, nu har vi varit och tittat på en MASSA amerikanska bilar. OJ vilken folksamling det var. Kanon stämmning och trevligt folk. 4-åringen var alldeles tillsig. Hon trivdes nog bäst där bland oss. Hon vinkade hej glatt till alla som åkte runt =)
När vi skulle hem så mötte vi grannen på 115. Hon kom på hojen. Jag frågade 4-åringen ifall hon ville se grannen åka iväg på hojen, och det ville hon. Hon hade skjutsat dit sin tonnis så hon hade ju två hjälmar. 11-åringen frågade lite snabbt hur hon skulle få med sig TVÅ HJÄLMAR hem?!? (Lite undermedvetet) Grannen gav henne hjälmen =))) och sa att hon skulle tala om i klarspråk att hon ville åka. Gissa om 11-åringen blev stolt!!! Så dom svischade hemmåt på hojen medans vi andra tog bilen. Lite avundsjuk blev dom andra grannbarnen jag hade med mej, för dom ville ju också åka motorcykel.
4-åringen tyckte att hon skulle ha fått hjälmen istället, för HON har ALDRIG ÅKT MOTORCYKEL!!
Jag försökte släta över lite fint med att hon måste nog vänta ett tag så hon blir lite större, och det godtog hon. PHUU!!!

Nä, nu blir det sängen för i morgon ska vi vara i kyrkan kl:11.00. Det är ju Nattvarden i morgon.

Konfirmanden våran

Visst är hon vacker.

Visst är hon vacker Krille??







Här har du våran konfirmand med kåpan i kyrkan.

Om du vill Krille kan jag lägga ut mer bilder . Lotta knäppte flera kort och la in dom på våran dator.

Konfirmationsdagen

Snart så är vi klar med allt som ska  till konfirmationen tillhöra. Städat som en jävla idiot, min kära mor och mormor har bakat åt mej, annars har det inte inte blivit nått kaffebröd. Nu på morgonen bakade jag marängtårta som vi ska ha till kaffet idag. Det enda som är kvar som jag tänkte spara med till strax i nnan vi ska åka, det är att torka ut mej ur lägenheten.

Jajjemen Krille, filmkameran är laddad!!! Jag ska även knäppa några kort så jag kan skicka till dej så du får se hur hon ser ut idag. Hon är så vacker!!

Nä, nu är det snart min tur att hoppa in i duschen, men jag uppdaterar i kväll hur tillställningen har varit.

Städas det av sig själv??

Man kan ju fundera om rummena städas av sig själv här hemma?! Om man frågar dom 2 äldsta döttrarna verkar det som att det gör det, för dom har ju INTE gjort ett knop på hela dan dom har varit hemma. Lite besviken är jag kan jag lova. Det är ju inte jag som ska konfirmera mej. Jag har en fundering i fall jag också ska skita i det i morgon på min semesterdag!! Jag vet inte vad dom tänker med ibland. Kan ju inte vara huvudet ialla fall.
Men jag har sagt åt 11-åringen att det inte blir någon fotbollsträning i morgon, och igentligen skulle inte 14-åringen få fara in å klippa sig heller i morgon. JAG BLIR SÅ JÄKLA LESS!!

Annars har kvällen rullat på bra på jobbet. En ganska lugn kväll tycker jag.
4-åringen var hos grannen ikväll. Hon sov som en stock när jag kom för att hämta henne, så henne fick jag bära hem. Hon är ju inte den lättaste att bära. Hon lixom väger ett par kilon kan jag lova.

Nä, det är väll bäst man kryper ner i säng ifall man ska orka med den sista röjningen i morgon.

Röjning...

Nu har jag röjt lite här hemma på min semesterdag. I och för sig så var det ju därför som jag tog semester. Jag har även rensat balkonglådan.....eller rättare sag...grannfrun rensade den åt mej, så nu är även den fin till konfirmationskaffet här hemma. 
Tyvärr så fick jag inte semester i morgon, men på fredag fick jag semester. 4-åringen har jag fått inackorderat till grannen i morgon. Tur att hon var ledig i morgon, annars hade jag nog fått ta med mej henne på jobbet. Det blir lite jobbigt när alla ska jobba kvällen samtidigt. Det lixom... kör i hop sig.

Nu i kväll har jag klippt min kära mor och far. Jag har ju även färgat moderns hår också. Oj vad bra det blev. Hon vill ju vara fin när hon ska till kyrkan hela helgen.

Tillbaka till städningen: Den får jag nog fortsätta med i morgon förmiddag. Det värsta är att jag INTE kommer att göra det. Jag vet precis hur jag kommer att göra. Först lämnar jag 4-åringen på dagis, sen vilar jag tills jag ska åka. Jag gör så varenda gång, även om jag hade tänkt annat.

Nu Krille, när jag har städat till denna STORA händelserika helg så kommer du att få julstäda SJÄLV!! oavsett om du kommer hem dagen innan julafton! Bara så du vet.

Semester...

I kväll blev det klart att jag fick semester i morgon. KANON!! men jag hade i och för sig tänkt mej semester från ons- fred. men det verkar det inte som jag kan få?! Men jag får vara glad att jag fick ledigt i morgon i alla fall =) Troligtvis måste jag jobba torsdagkväll och kanske få semester fredag. Vi får väll se.
Nu har vi grattat grannbarnet i alla fall. Vi tror att hon blev nöjd över tröjan hon fick.
Vi blev där lite väl länge med tanke på att vi nyss har kommit hem.
I morgon är det stor röj som gäller i alla fall. Det har jag sagt nu i flera dagar.....men i morgon MÅSTE jag.

Jag har flyttat min blogg till nya blogg.se....jag tror att den är till för oss som ser lite dåligt hihihi. Den har stora bostäver på allt. Nu behöver jag inte glasögonen när jag ska logga in eller läsa kommentarena hehehe....

Vi var ju på Birsta city och handlade present idag. Nu håller man ju verkligen i 4-åringen i handen HELA TIDEN sen en mamma tappade sin 5-åring inne där. OTÄCKT!!!!
Ni som inte har hört kan jag ju tala om att en 5-åring försvann från sin mamma inne på Birsta City. Mamman hittade inte jäntan, utan fick ju be om hjälp att leta. Som TUR var så reagerade vakterna som dom skulle och låste alla dörrar, så ingen kom in eller ut. Flickebarnet hittades på HERRTOAN men AVKLIPPT HÅR och ANDRA KLÄDER på sig.

TÄNK OM VAKTERNA HADE VÄNTAT I 5MINUTER MED ATT LÅSA ALLA DÖRRAR!

Jag ryser när jag tänker på hur det kunde ha gått. Så nu jäklar håller jag 4-åringen i ett STADIGT grepp när vi är på Birsta!!

Nu ska jag kolla klart lite på tv:n och varva ner lite innan jag kryper ner i min STORA säng. Jag har lite problem med att bara gå och lägga mej och tro att jag kan sova. Jag måste varva ner lite, även om jag inte har gjort nått speciellt.


Middag och sen blir det kalas

4-åringen är ute med 11-åringen och leker i lekparken. Själv ska jag fixa till middagen så vi kan gå över till grannen och fira hennes 11-åring som fyller år idag. Vi har just varit på Birsta city och inhandlat en liten present.
14-åringen är på konfaundervisning till 21.30 ikväll. Jag förstår inte varför dom ska vara där så himla länge för. Dom började kl: 15.30 tror jag till 21.30 ikväll. Lite väl länge tycker jag.
Här hemma blir det i alla fall grillad stek som pappa hade gjort och vitlökskrocketter. Kanoners!

Kusin Lina fyller också år idag GRATTIS!!! men till dej kommer vi en annan dag eftersom du inte är hemma.

Nä nu är det nog dags att stoppa in päran i ugnen, och sen kan jag nog ropa in ongan.

Krille!  Om man skrollar ner inlägget så finns det en ruta där det står kommenetera eller nått sånt. TRYCK DÄR OCH SKRIV EN RAD!!!!


Nu morgon, nya uppsåt

I dag ska jag nog ta och städa för i går blev det ingenting av det. Jag och 4-åringen tog och följde med min mamma och pappa till deras stuga i stället. Där var det kanon väder. Vi satt där med t-shirts och drack kaffe. Hel mysigt var det.
Jag har ju även lovat 4-åringen att vi ska gå ut och leka lite med dagisbarnen, när dom har vilat klart. Det blir nog runt 14-tiden kan jag tänka mej.

Igår var vi iväg och inhandlade det sista i klädesplagg till konfirmationen. Även 11-åringen är klar. Mycket skönt! 4-åringen har en rosa klänning som jag tänkte att hon kan ha. Själv vet jag inte alls vad jag sak ha på mej. Men det löser sig nog ska ni se.

Krille! 4-åringen pratar bara om dej hela tiden nu. Hon har talat om för mej bara idag ca 20ggr att hon älskar sin pappa och att det bara är 4 veckor kvar till pappa kommer hem.  Jag tror att hon vill att du kommer hem snart.

Nä, nu ska jag ta och kasta 4-åringen i ett badkar , det behövs


Rygg ont...

Har nu ganska ont i ryggen med tanke på att vi har väldigt tunga patienter just nu. Men det är bara att ta i med hårdhandskarna och köra på. Inte för att det är någon som tackar en för ryggvärk och inte får jag högra lön heller, men jag älskar mitt jobb, eller rättare sagt vad jag gör för patienterna för att dom ska må bättre och känna sig trygg. Det är nog mitt kall, tror jag.

Efter arbetets slut for jag och hämtade de 2 äldsta + hund och åkte till mamma och pappa. Pappa hade lovat att han skulle helgrilla älg stek. Herrejissanes vad det är gott!! Det är en jäkla skillnad att grilla bitar och att helgrilla en köttbit. Det blir så saftigt om man helgrillar. Sen blev det kaffe på maten.
Vi har även lämnat tillbaka hundrackar´n också. Så jag insåg i går att det var ju inte någon större ide att städa riktigt innan vi hade lämnat tillbaka honom. Den hunden vet hur man släpper hår!!
Så i morgon ska jag städa ordentligt istället.

Under tiden steken grillades så STÄDADE jag och 14-åringen ur bilen. Nu är den så himla fin invändigt. Luktar otroligt gott och damsugit överallt. Samt att vi skurade hela bilen. Ut med alla mattor, inklusive mattan i bakluckan. Tok skurade även där som värsta städtanter. Men ack vad rent det blev. Så nu kan man ju skjutsa folk utan att skämmas  hihihi
 
De trodde du inte va Krille, att du  har en fru som kan  rekonda bilen inför konfirmationen, så jäntstackarn kan sitta i bilen i sin vita fina klänning.

Nu ska jag lägga 4-åringen som inte alls har någon lust att hoppa i säng, men eftersom det är jag som bestämmer här hemma så kommer hon att åka i säng, vare sig hon vill eller inte.


Kvällen börjar enda mot sitt slut...

Ja nu har jag skjutst 4-åringen till Morfar och Mormor. Hon ska vara där i morgon medans jag jobbar.
Pappa har varit och köpt en ny bil "bättre begagnad" till mamma. Det blidde en Nissan Micra -01. Jätte fin. Min mamma är ganska stolt över bilen. Hon vägrar att köpa en annan bil en Micra. Hon har lixom fastnat för dom, men den här har är den runda modellen.
Nä, nu måste jag hoppa i säng om jag ska orka upp i morgon, så god natt !

Deklaration...

Den är nu avklarad via internet. Gud så behändigt  det är när man kan deklarera via internet. Sen att man inte kan göra avdrag snart på någonting, det är väll inte lika roligt. Men jag tror att jag får tillbaka en liten slant i alla fall. Inte för att det är så mycket att hurra över, men hellre 50:- tillbaka än 50:- restskatt.

Även din deklaration är avklarad vännen <3

Nä, nu måste jag styra upp grannungen D lite. Det börjar barka lite åt fel håll. Jag tycker att det börjar tjafsas lite väl här hemma just nu. Ja ja....men jag behöver bara ryta i lite grann en gång så brukar det bli bättre.

God morgon

Nu sitter jag och 4-åringen och tittar på "Kalle och chokladfabriken"
Ganska rolig film, tycker jag.
Efter filmen så ska jag nog städa lite här hemma, fast jag har ju ingen större lust. För gör jag inte det nu så kommer jag aldrig att städa, för jag tycker det är så förbannat tråkigt.
Nä, nu ska jag titta klart på filmen.


Middagen är avklarad

Nu har vi ätit middag. Vi var lite sugen på grillat idag, så vi startade grillen och grillade kyckling. Till det så blev det klyftpotatis och sweet chilli sås och sallad. Det var så himla gott.
Nu i kväll tror jag att vi ska titta på "Så ska det låta" och sen har jag inte en aning faktiskt. Det får väll bli sängen =)
Vi måste ta och städa upp här hemma också innan nästa helg. Då konfirmerar sig 14-åringen och då måste vi ha fint hemma hade jag tänkt mej.
Nä nu ska jag ta och titta klart på Madicken med 4-åringen.

Glömt att säga dej en sak Krille

Jag har HITTAT fälgarna nu. Dom låg så fint bak i pappas jeep. Dom får du lägga om till när du kommer hem. Jag har även gjort en " To do -lista " till dej , så du har nått att göra på dina 4 veckor hemma. Den ska vara gjord INNAN du åker tillbaka till Ryssland!!!

ÄLSKAR DEJ VÄNNEN!

1:a Maj och en trött fru Bempa.

Pratatde med Krille förut, och han tyckte att jag låg lite lågt med bloggandet just nu.
En fundering bara...när ska jag hinna blogga!?!?
I morse så var jag och 11-åringen i Söråker och inventerade affären där. Skit tråkigt!!! Men det gick faktiskt ganska fort ändå. Vi var klar 12:30. Men jag tyckte att vi var lite manfall på föräldrar i fotbollslaget. Jag tror vi var ca10 föräldrar. ( av ca 20 ) Men vi klarade det i alla fall, och laget blev 5000kr rikare. 

För övrigt så rullar dagarna på som vanligt. Jag har varit så himla trött idag, så 14-åringen fick laga till middagen, för jag orkade inte. Jag höll på att somna vid köksbordet, så jag gick och la mej ett par timmar.
Vi var på Maj brasa igår och det var jätte trevligt. Vi vann en ful keps på barn lotteriet, det var allt på 10 lotter.
Nu ska jag till shivas och säga hej till honom och natta lite fiskar och 2 krabbor. Fröken på 107:an har farit bort ett par dagar, så jag ska mata djuren där. Sen så ska jag med P och mata deras katt också. Vi vill ju inte att djurena ska svälta inte =)
Sen är det bara att hämta hem 11-åringen som är hos en kompis.
Efter det har jag INTE en aning vad jag ska göra. Tror det blir lite tv tittande bara. Kanske ringer grannen på 115 så hon få bjuda på lite kaffe, men det får jag se.

Är du nöjd nu vännen? =)

RSS 2.0