OJ!! jag glömde att uppdatera efter helgen...ehh

Sorry B! det ska inte hända igen. Jag lovar att jag ska uppdatera direkt jag kommer hem, men din syster bjöd på kaffe ju. Det var meningen att vi bara skulle hämta 11-åringen för hon hade åkt med dom i deras bil, men som sagt var så blev det ju kaffre. Och inte nog med det så kom ju din andra systerdotter med dopfikabröd till kaffet, så igentligen kan du ju skylla på din släkt! hehehehe

Som sagt var har vi nu varit i Ö-vik på fotbollscup. OJ OJ OJ vad tjejerna var duktiga. Dom kom 4:a. Dom hade lite otur på slutet, men 4:a är inte illa det med. Jag är stolt över dom. Tjejerna hade ett jyst spel hela tiden.
Själv var vi några föräldrar som hade tagit in på Gullviks camping i stugor. Mycket trevligt måste jag säga. Jag gillade våra samkväms kvällar ( hehehe ). Det som var mest jobbigaste på hela helgen var att vi hade inga sovmorgnar. Ja, i och för sig så hade dom inte tempur madrasser heller i sängarna. Jag sov väll inte SÅ bra dessa nätter.( Ser fram emot min underbara tempur madrass just nu ) Ryggen har ju verkligen kännt sig vid dessa dagar =(
Men kul hade vi!!!!

I morgon ska Krille hjälpa min pappa att ta ner en byggställning. Själv hade jag tänkt fungera mer som en arbetsledare.
Jag är en jävel på att leda och fördela arbeten HEHEHEHE
Efter det tror jag att det blir en ganska lugn och fin dag. Det känns som man måste VILA efter helgen.

Nä, nu ropar tempurmadrassen på mej, så nu måste jag gå.

Stor främmande har vi haft =)

På förmiddagen ringde min käre kusin Marcus. Han hade lite tråkigt och var lite kaffe sugen =) Han och lilla Jill kom förbi. Vilken underbar liten tjej. Hon surrar konstant. Otroligt duktig på att prata, och inte är hon så speciellt blyg heller. Hon har surrat med mej tills hon åkte hem. Dom hade visst varit till stugan i går och hade tänkt få sig en kopp kaffe där, men som vanligt när han åker dit är vi inte där =(   Men nångång ska han väll lyckas att pricka in oss i stugan, annars så får jag väll ringa till haonom innan vi åker upp ; )

Vi hade väll tänkt åka upp idag en snabbis, men jag tror inte att vi hinner. Det ska ju tvättas och packas innan vi ska åka till Ö-vik på fotbolls cup med 11-åringen. Där ska det spelas från torsdag till söndag. Ja, kanske bara tills på lördag. Det beror på om dom går vidare toll final. Den spelas på söndag.

Just nu sitter jag i telefon kö till tandläkaren. 4-åringen har cyklat omkull och slagit ut ena framtanden. På det blev hon lite blå runt tandsköttet, så jag vill att en tandläkare tittar till henne.
Nu...vänta.......
Kanoners!! vi fick komma 14:40 idag. Jag har inte talat om för 4-åringen att vi ska till tandläkaren, jag tror att jag överaskar henne med de..ehh...jag tror inte att hon kommer att bli så glad på mej, men...a mom got to do what a  mom got to do!!

Nä, nu ska vi väll snygga till 4-åringen lite innan vi ska ner till "the dentis".


Midsommaren är över =)

Ja då var vi hemma igen från våran första midsommar firande i stugan. Oj vad trevligt vi hade!
Mycket god mat som Fru W hade fixat. till lunch blev det sill tallrik till oss som åt sill och hamburgare till barnen.
Efter det kom våra kära grannar på vån 4 på hojen och då blev det kaffr med midsommar tårta med jorgubbar. Mycket gott. Till middag blev det tappas. Herre jisses vad det var gott. Till det blev det ett par glas öl. Ja det blev  kanske många öl på hela dan i och för sig =) Men ack så gott!
Fin väder hade vi av och till, men vi klagade inte. Vi hade ju ett party tält som vi kröp in i.
Lilla 4-åringen badade som bara den i fontänen, vare sig om hon fick eller inte ; ) Så nu hoppas man ju på att hon INTE ska bli sjuk eller så.

När vi skulle åka hem  så insåg vi att vi hade fläskfileer som hade tinat och som vi inte kunde frysa in igen, så vi tog och bjöd in grannarna på vån 4 på middag. Lite kaffe på maten och lite surr blev det till det. Mycket trevligt det också.

Vad vi gjorde sen är lite tabu =)  det betyder INTE sex!!!!!!!!
Men fan nästan lika roligt =))))))

Nu är klockan så mycket att jag tror att jag måste hoppa i säng snart.
Jag hade lite svårt att somna igår. Jag tror klockan var 5:30 sista gången jag tittade på klockan, så lite trött är jag.

På menyn i morgon står det först BIL BESIKTNING!! ( hoppas att den går bra )
Sen har jag inte en aning vad vi ska hitta på. Vi tar dagen som den kommer tror jag.

Färdig städat

Nu är hela stugan ny städad, inklusive "kontoret" så nu kan man ställa in saker där med. Det var en välbehövlig städning i " kontoret ".  Vi var även dit med lite atteraljer till i morgon. Det blir så mycket så vi fick sätta igång kylskåpet som stod i gamla sommarstugan. Kanon med ett extra kylskåp.

KUL SYRRAN ATT DU HAR HITTAT TILLBAKA TILL MIN BLOGG!!!
Nu kan ni komma upp och vara i stugan om ni vill för OJ OJ OJ vad rent och fint det är där nu.
Ta det nu lugnt med mickrofonerna och låt barnen OCKSÅ sjunga!!

Nu ska jag ta hoppa i säng, för vi skulle visst fara härifrån vid 10.00 i morgon bitti.

TACK! grannen på 115 för att du tog han om våran 11-åring i kväll. Vi hade aldrig hunnit färdigt i stugan om inte du hade hjälpt oss. Åter tusen tack!!!
11-åringen tyckte att det var riktigt roligt att åka moppe med tonnisen. =)

Uppdatering!!

För Emmelies skull så uppdaterar jag så hon har nått att läsa på jobbet =)
Igår var vi till stugan och städade övervåningen och satt upp sängar så vi har någanstans att sova till midsommar. Vi ska dit på torsdag och städa nedervåningen och klippa gräset så det är riktigt fint till Herr och Fru W kommer på besök och övernattning.
I dag har jag varit på S-HLR utbildning på jobbet. Det var faktiskt riktigt roligt. Gjorde ont i ryggen när jag gjorde komprisionerna, men det gick ju bra ändå. Nu får man använda defibrillatorn igen.
Alltid lika roligt att ge någon en liten stöt och hjärtat tickar igång igen.

Nu i kväll tror jag inte att det blir så himla mycket. Vi har inte planerat nått i alla fall. Inte mer än att 4-åringen ska på cirkus med kompisen O igen. Hon ska bara äta så ska hon sticka.

Dom andra två har jag inte en aning om vad det står på deras " to do " lista. Det brukar mest komma som en överaskning när dom ska göra nått. Typ...Jag drar nu ja!!!
Här hemma står jag och Krille som två fån och ropar:
- HALLÅ!!!! Vart f-n ska du????
Men surru det var bestämt för länge sen att ena skulle dit och den andra skulle hit?!
Så i slut endan så sitter jag och Krille här hemma som några jävla pensionärer och gör inte ett piss!

Nä, nu Emmelie vill jag också äta lite spagge med sköttfärssås, så nu loggar jag ut!

Nytt skithus

Idag har vi varit till stugan och satt in ett nytt skithus (toastol). Vi tror att det behövdes. Så i morgon ska vi dit och sommar städa. Det är ju så att Herr och Fru W har bjudit in sig till stugan på midsommar, så därför har jag frågat min käre mor om hon kan följa med i morgon och hjälpa mej och städa. Hon är ju lixom uppvuxen i huset och kan alla skrymslen, så därför tyckte jag att hon kunde vara till en bra hjälp =) Hon får städa och jag fixar fikat ( hehehehe ).

Nu sitter vi mest och gör ingenting. Mätt är jag som ett svin. Dert blev en pizza i Kovland. Kanon goda pizzor!
Nä, nu tror jag att jag måste ta och krypa ner i säng, för nu jäklar blev jag skit trött.

Rasrtlösa själar

I dag vet vi inte vad vi ska hitta på. Krille vill åka på Dragrace, men det vill inte jag. Jag har LITE svårt att stå en hel jäkla dag. Så .....stugan....vet inte....skulle ju vilja veta vad det är för väder där. Men samtidigt så skulle vi behöva åka dit och greja klart lite. Ja ja....vi får väll se vad som händer. Vi har ju ändå ingen större bråska med nått.

14-åringen har precis blivit upphämtad av moppegrabbsen. Dom skulle på Dragrace. Krille är lite smått avundsjuk.

11-åringen har sovit över hos sin kompis F i natt, och är fortfarande där.

Våran 4-åring står framför diskhon och gör av med ALLT diskmedel hon kommer över. Hon diskar!!! säger hon.

Ja och själv så ska jag ta och få i mej lite frukost. Dom andra har ätit frukost, så jag får äta själv.

Förlängd sjukskrivning

Idag var jag till Farbror Doktorn igen. Han tog och sjukskrev mig hela Juli ut. Han hade en liten plan att kanske Rygg Institutet kanske kunde vara nått!? Ja..varför inte?? Här provas det mesta nu. Men inte så länge jag har ont vill jag dit. Jag faktiskt längtar lite till "pölen" på sjukhuset. Den är varm och härlig att plaska i. Lite liten kanske, men ack så varm.
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Det blir lite mer i morgon istället. 14-åringen går ut skolan kl 8.00 och 11-åringen går ut kl 13.30. Sen är det äntligen SOMMARLOV!!

Idag kom Fröken B hit och tog en kopp java. Mycket trevligt. Även hennes systerdotter M kom med lilltjejen sin. Otroligt söt liten tjej med en sån fin rosa klänning. Jag tycker att det är trevligt med främmande, man får lixom surra av sig lite skit. Ja just ja......glömde ju att 11-åringen kommer alltid och ska surra eller visa nått eller bara lägga sig i samtalen.....så fort jag har främmande. Sen spelar det ingen roll att hon har kompisar hemma....Lite smått irriterande.
Sitter man alldeles ensam en kväll, ja då är hon som bortblåst.
LUSTIGT!

Nä, nu ska jag ta och få ner Krille pojken i säng, för han ligger i soffan och sover sen en timme tillbaka. Sen ska jag nog krypa ner själv också.

Familjen är hel igen!!

Nu har äntligen Krille kommit hem. Det blev nog väldigt mycke när han kom hem =) Det var nämligen dagisavslutning idag. Så det var bara att kasta in resväskorna och skynda oss till dagis där alla barnen väntade på oss. OJ OJ OJ vad glad dom blev att se pappa. Nu har vi honom hemma i 4 veckor. SÅ SKÖNT!!!

Eller vad säger du Krille? Visst är det skönt att komma hem och kunna språket?

Nu ska vi försöka få i oss någon mat och sedan så ska jag göra lite kaffe för jag tog och bjöd in grannarna på vån 4 på fika. Ska bli trevligt.


5 timmar kvar, sen är han hemma <3

Ja, nu är det inte långt kvar. Bara 5 timmar, sen är han hemma i sitt trygga hem =) Tyggt och tryggt..... nja...han har ju lite att stå i dom här 4 veckorna han är hemma. Så igentligen så kanske han inte längtar hem, ifall han bara visste vad som väntas här hemma MOAHAHAHA.

På väg hem..

Ja, just nu tror jag faktiskt att Krille sitter på ett flygplan på väg till shabarowsk. Ja nu är han på väg hem i alla fall. Så på Onsdag eftermiddag är han hemma. Det ska bli SÅ sköönt!!!!!
Han skulle ringa när han kom fram till shabarowsk, och jag har inte en aninga hur lång tid det tar att flyga mellan. Det ända jag vet är att det tar 8 timmar att flyga mellan shabarowsk och Moskva. Men som sagt var....det ska bli skönt att få hem honom ett tag.

Middag hos grannarna

OjOjOj vad jag har ätit gott. Vi blev ner bjudna på middag till våra grannar på vån.4 Det blev KOL GRILLAD fläskfilé med strips och beanearsås, med sallad och en skit god ost som man kunde grilla utan att den smällte. Så otroligt gott.
4-åringen har fortfarande feber, men det märks inte på henne. Hon har badat i grannarnas bubbelbadkar igen. Hon tycker att det är så mysigt. Nu är 14-åringen där och är barnvakt. Herren och frun i huset skulle gå på bio, så jag tror att även hon skulle passa på att bubbla lite när deras 4-åring har somnat.

11-åringen har jag vinkat av vid busshållplatsen idag. Hon och farmor for till Stockholm och skulle gå på grönalund och även göra gamla stan osäker =) Dom ska jag hämta på flyget på tisdag eftermiddag. Hoppas att dom får relativt bra väder när dom är där nere. Vi skulle ju få skitväder nu. Typiskt nu när Krille är på väg hem hehehehe Det var ju samma sak sist dom kom hem. Först hade vi kanon väder, sen kom dom hem i en månad och hela tiden var det kallt och jävligt. Sen for dom...då kom värmen tillbaks.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer....så nu loggar jag ut

Matchen gick som vi förväntat..hehehe..

Jajjemen, det blev en seger till oss igen. Hela 3-1 till oss. Matchen var riktigt rolig att se. Det kämpades riktigt hårt.

Idag kom ju 14-åringen hem från Fränsta för hon skulle vara barnvakt åt 4-åringen medans jag och 11-åringen var på fotbollsmatchen, men hon tog och följde med sin kompis O med sina underbara föräldrar och åkte båt och badade. Dom kom hem vid halv sju tiden ungefär. 4-åringen hade haft SÅ kul sa hon. Den familjen är helt otroligt underbar. SÅ trevliga.

Just nu har vi övernattnings främmande här hemma. Det är 11-åringens kompis F som ska sova över här.
14-åringen är och bastar mede några kompisar i Edsgården. Vi får se när hon hade tänkt och pallra sig hem?!
Själv ska jag inte göra så himla mycket i kväll. Bara ta det lilla lugna tror jag och slappa framför tv:n.

Nationaldagen har vi firat....

fast priset 11-åringen skulle hämta med sin klass badade hon över!!
Jäkla unge....vi andra hade ju kunnat åka ner tidigare ju, men 11-åringen dök inte upp förrens klockan var över ett. Hon var och badade med några kompisar. SUCK!!!  Om det var bra på torget kan man ju disskutera. Jag tyckte inte det. Men det är min personliga åsikt.
På eftermiddagen har jag haft främmande av grannarna på våning 4. Alltid lika trevligt.

Krille! Jag bjöd bort en öl till herren på vån. 4:a, bara så du vet  =))))

Efter det gick jag över till andra grannfrun och tog en kaffe med henne också. Men nu är jag hemma och ska hoppa i säng, för i morgon är det åter FOTBOLLSMATCH!!
I morgon spelar 11-åringen borta match. Vi ska till kuben plan och spela. Det är bara hålla tummarna att det går bra.
Hoppas bara att det blir bra väder. Såg att det skulle bli långkalsong väder till veckan. Så jäkla typiskt!!!

Middag med pappa...

Vi skjutsade mamma till båten "Medvind" hon skulle åka den med sitt jobb. Efter det for pappa och jag och 4-åringen till resturang Viktoria. Vi satt på deras uteservering och åt midag där. OTROLIGT GOTT!!  Jag tog halstrad gravad lax på planka. Gisses vad jag åt. Vi hade det så mysigt. Till och med min pappa tyckte det var mysigt och han tyckte maten var så god. En riktigt lyckad far och dotter ( med barnbarn) kväll.
Vi var i valet och kvalet om vi skulle tordas tala om för morsan var vi hade käkat någonstans =)) men vi tog mod till oss och skvallrade hehehe.

Vilken underbar dag OCH kväll det har varit idag. Så underbart varmt.

11-åringen har haft skoldans i kväll. Det hade varit jätte kul. Fast på slutet blev det ledssamheter. Kompisen Kappe Koskinen åker ju bort en vecka och sedan flyttar dom direkt till Finland, så det var sista gången dom sågs =(
Oj oj oj vad ledsen hon var.....lillgumman...

I morgon är det ju våran nationaldag. 11-åringen ska hämta ut ett pris med klassen på torget. Dom hade vunnit någon tävling. Kul! Så då måste man ju ner. Jag hade ju tänkt åkt till stan och kikat lite, men vi får väll se om det hinns med.

Nu är det åter sängen som hägrar.

4-åringen har sån hosta...

Så jag tror hon måste stå över båtturen idag. Synd bara, för hon hade verkligen sett fram emot den. Hon får följa med mej och mamma till Slättmon i stället.
Nu så ska vi klä på oss och skynda oss ut

Sjukgymnastik?!?!

Idag var jag till sjukgymnastiken igen. Ja...han gick bet på min rygg. Han sa att han inte visst vad han skulle göra för att hjälpa mej. Tänk...det visste jag med!! Men han skulle skriva en remiss till "pölen" på sjukhuset, så kunde jag få vattengymnastik som jag har haft. Problemet är bara att dom har stängt hela Juli, så tyvärr kunde jag inte få komma förrens i Augusti. Jag kan vänta! Huvudsaken är att jag får komma dit.

Nu måste jag klura ut hur jag ska få tag på en flytväst till 4-åringen innan kl 12.00 i morgon. Den jäkeln ska ju hålla vikten 20-30 kg. Ja ja...det ska nog gå.

Nu är det bara 8 dagar kvar =) Nedräkningen fortsätter.

Nä nu ska Fru Bempa hoppa i säng. Det kan ju vara roligt om vi kommer till dagiset i tid åtminstånde en dag den här veckan =)

Mys i stugan - igen!

Efter att vi varit till Grannfruns (sambo) svärföräldrar, så for jag och 4-åringen upp till stugan. Vi var in på affären i Liden och köpte med oss jordgubbar och grädde. Väl i stugan gjorde vi kaffe och tog ut lite dricka och satte oss i gräset och mumsade. GUD SÅ HÄRLIGT!!!! Man har lixom ingen lust att åka hem. Fast det fick vi ju göra eftersom dom andra två flickorna flajs var hemma.

Krille! Du kommer att känna dej som i Ryssland ändå när du kommer hem, fast här hemma förstår du språket!!
Det surras i 24 timmar om dygnet. 14-åringen surrar ju för fan i sömn.....och högt....jag har vaknat flera gånger av att jag hör henne skratta eller hojta till. Som en god mor måste man ju kliva upp och kolla i fall hon ligger och pratar i telefon, men surru det gör hon inte!! Hon pratar med sig själv hon, högt och tydligt.
Så inga sura miner när du kommer hem för att du inte få vara i fred!!!
Det är bara att gilla läget!

Nu är det sängen och boken som hägrar.

Nedräkning...

Nu har riktiga nedräkningen börjat. Det är bara 9 dagar kvar tills Krille kommer hem =))
GUD VAD SKÖNT!!!
Tänk att få dricka kaffe i fred, utan några som ropar hela tiden:
- mamma!! mamma!!  M A M M A!!!!!!
Tänk bara att få åka iväg ensam =)
Ja, jag ser fram emot Krilles hemkomst, då barnen ropar:
- PAPPA!! PAPPA!! PAPPA!!!, och mitt namn nämns inte=)))))
- pappa kom!!
- Pappa kolla här!!
- PAPPA!!! KLAR!!!! ( innan du hinner svara så hör man hur hon sjunger Linda Bengtzing ) SE MEJ; HÖR MEJ. RÖR MEJ, HUR SVÅRT KAN DET...........PAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!kkkkllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr!!!!!!!!!!!!!

välkommen hem vännen!!!!!


Till Marcus!!- och den anonyme

Ta gärna och titta in. Blir det väder så lär vi nog åka upp. Vi trivs ju så himla bra där. VI har ju lite att stå i med sängar som ska byggas ihop och annat pyssel. Kaffe finns det där så det är bara kasta på en panna. VÄLKOMMEN!!

Blev inget mys!!

Ja, nu har vi varit till stugan. Vi han lixom bara dit så började det spö regna!!! Det var ett jäkla mys det HAHAHAHA
Men liljekonvaljerna hade slagit ut, och OJ vad det luktade gott. Liljekonvaljer är mina favorit blommor. Mamma och jag plockade till alla gravar, så hon och pappa skulle åka runt och ställa ut konvaljer till alla våra kära som har gått bort.

Jo, pappa fick åka till sporthalls badet och hämta upp tjejerna för som ville till stugan oxå. Konstiga ungar man har. Rätt som det är så vill dom till stugan och nästa gång vill dom inte alls dit.
11-åringen vill till och med åka dit till helgen och sova över där. Hon kunde hoppa över matchen på lördag!?!?!

Nu ska jag pallra mej ner i säng och jag hoppas att det blir samma väder i morgon som vi hade idag. HOPPAS HOPPAS!!. Men med min otur lär det väll spöregna eller blåsa driv is hela dan.

Sommaren är här =)))

Nu på förmiddagen har jag varit och hämtat 11-åringen på fotbllsövernattningen. Jag tror att dom hade haft skit roligt. Det verkat så i alla fall.

4-åringen är smörjd nu med solskyddsfaktor så hon kan vara ute. Hon är just nu med kompisen O.

11-åringen tjatar om att hon vill åka till sporthalls badet, men det vill inte jag. Jag tänker åka tillstugan och bara MYSA!!!.
Jag får väll se om  jag får med mej någon av barnen. KNAPPAST!!!

Nu ska jag över till grannfrun och få mej en kopp java och glass. Sen drar jag till mitt  Åkerby =).

RSS 2.0