1:a Advent

Har gjort klart knäcken som ska säljas på Torget idag. Krille ska leverera dom i tid. Han ska ju ändå hämta 11-åringen med kompisen V på innebandyträningen.

En lite glad överaskning är att Krille INTE åker tillbaka till Ryssland innan jul. Han åker nog tillbaka den 8:e eller den 12:e januari-09. Så då hinner vi nog få till Tildes rum innan jul också =)
Vårat nya sovrum är också klart. Det blev så himla fint. Kommer en bild på före och efter senare.
VI hade premiärsovning där i natt. Jag sov som en liten bäbis. MEN....ingen kan smyga sig in här utan att både jag och Krille flyger upp. 11-åringen kom hem en liten snabbis, och både jag och Krille flög upp =)

På schemat idag så ska vi väll kränga grejjor åt 11-åringens klass i 1 timme på eftermiddagen, annars så har vi inte nått på agendan. Tror det kanske kan bli årets glögg ikväll =)

En dag med blåmärken och en rygg som värker...men det skiter jag i!!

Idag så ska vi till Matfors på kalas hos min Faster som fyller år. Det blir vist bara 4/5 som följer med. 11.åringen ska på drakborgen i stället. Jag kan ju förstå henne....lite roligare kanske.
Sen när vi kommer hem så ska vi väll göra klart sovrummet lite till. Det är inte så mycket kvar nu. Golvet är nu lagt och jag är så nöjd. Det kommer att bli så fint när det blir riktigt klart.

Igår var vi och körde lite gocart. Skit roligt men det var ju inte det bästa man gjorde med ryggen.
Krille och P körde nog på blodigt allvar, medans jag och H liknade mest tjejen i polisskolan, som kör i 10km/h genom en bana =)) Nä då...det gick undan för oss med. Riktigt kul, men jävligt dyrt.

Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mej färdig till kalaset

snart så är sovrummet klart

Lite pyssel kvar bara. Ja...så ska ju golvet läggas också, men det tror jag kommer att bli klart ikväll faktiskt.

Annars då?
Jo, det är ganska hyfsta faktiskt. Krille åker nog snart. Antingen åker han i slutet på denna vecka, eller så åker han någongång nästa vecka. Vet inte riktigt. Det blev vist strul med nått.
Därför måste vi försöka att städa lite innan han åker så inte jag står här med all julstädning själv, för då tror jag att jag börjar grina!!

Tjejerna....ja.....inte så mycket att säga om dom. 11-åringen har precis åkt iväg på innebandy träningen och 15-åringen tror jag följde med eller åkte ner på går´n. 5-åringen ligger i sackosäcken och tittar på tv.

Det tråkiga är att jag har inget att skriva om. Men förhoppningsvis så klarnar väll det också.

Allergitest

Idag har vi varit till barnkliniken med 5-åringen. Hon brukar åka dit var 6:e månad för kontroll för sin astma. Men idag skulle hon även göra ett allergitest. Med det så betyder det ett antal nålstick i båda underarmar. Trodde inte att det skulle gå, men min lilla tuffa tjej kavlade upp båda armarna och sa: Ja, då sätter vi igång då!!
Inte ett pip gav hon ifrån sig.
Jag blev så stolt över henne <3

Som tur var så visade hon inte på någon allergi ännu. SKÖNT!!

Vi behöver inte längre åka dit var 6:e månad heller, för hennes doktor tycker att astman är under kontroll.
Men var det något så var det bara att ringa. =) 
Han skrev ut nya astma mediciner så vi skulle klara oss i 1 år.

Här hemma så är förrådet fortfarande under renovering. Men det går frammåt, måste jag säga.
Det kommer bli så bra, när det blir klart.
Sen är det bara att fortsätta med nästa rum....5-åringens.
Det rummet kommer nog att gå lite fortare än förrådet. Det ska ju bara spacklas lite och tapetseras.
I förrådet så håller vi på att sänka tak, samt att en säng måste byggas på plats. Därför tar det lite längre tid. Men det tar jag, bara jag får ett rum till 5-åringen så jag slipper hennes leksaker i vardagsrummet.

Inte nog med det.....15-åringen har färgat sitt blonda hår till MÖRKBRUNT!!
Det blev riktigt bra måste jag säga. Jag har trott att det har varit 11-åringen flera gånger. Dom blev väldigt lika varann nu när båda är mörk.

Nä, nu ska jag ta och jaga på mina två snickare som jag har här hemma =)))

Vart är min goda fe????

Hon skulle kunna svinga ett par varv med sitt spö, och sen så skulle rummen vara klart.
Men inte fan har jag någon god fe....snarare en Curella Devill...

Jag har varit och jobbat i kväll. Riktigt skönt måste jag säga. Problemet bara var att jag trodde att jag var ledig i morgon och tog i ganska bra med både rygg och själ, men det är jag inte!!! Som tur är jobbar jag kvällen i morgon också, men ryggen skänns ganska bra, så jag skulle nog inte ha tagit i så.

Förrådet håller på att bli ett nytt sovrum till mej och Krille. Det går faktiskt riktigt bra. Ska åka och köpa spackel och andra grejor i morgon på förmiddan, sen är det nog dax att fara på jobbet för mej.

Nu ska jag fika lite med 11-åringen och Krille.
Den lillstackarn har fortfarande ont i revbena. Jag fick ju åka in till Akuten sent i går kväll och hämta ut lite smärtstillande åt henne. Dr som var där tyckte att hon skulle vara hemma från skolan resten av veckan. Hon blev ju inte så super glad över det precis. Hon gillar ju skolan. Matchen i helgen kan hon ju också fet glömma. Det är nog det värsta.

Hinner inte blogga som jag vill...

Nu jäklar har jag fått igång Krille. Här ska bli ett rum till 5-åringen. Med det så menas det att hela förrådet måste ut och kastas och rensas. Dit ska lixom vi flytta in =) Sen så ska lilla 5-åringen få ta vårat sovrum. Det är nått jag riktigt längtar till. Tänk....bara kan säga åt henne att gå in på sitt rum, när hon har gjort nått litet sattyg. UNDERBART!!!

För övrigt så är jag halvt sjukskriven till mitten av januari nästa år.
UVI:n har släppt ganska mycket. Har inte ont i njurarna längre och jag kissar INTE blod. En ganska positiv grej =)
Men jag äter fortfarande pencillin. Ett par dagar till bara.

Jo, 11-åringen har brytit ett revben. Fråga mej inte hur hon bar sig åt, men av är det. Lite vila så rätar det nog upp sig för henne också.
Annars leker livet ganska bra. Börjar bli lite less på alla kläder som vi har samlat på oss, som jag håller på att gå igenom. Men i slut endan kommer det att bli skit bra.

Nu ska jag dyka ner i en ny säck med kläder och tok rensa.

RSS 2.0