Hemma och skit kallt!!

Idag har jag sista lediga dagen innan en 4 dagars vecka. Jag har fått bytt torsdagen och fredagen mot en ledig helg=) Inget dumt byte faktiskt.

Tilde har varit hemma med mej idag eftersom skolan har OS spelen utomhus hela dan, och Tilde får inte vara ute om det är mer än -10 grader för sin astma.

Så idag har jag och Tilde varit till min kompis Annika Ankarberg och druckit lite kaffe och surrat lite skit.
Det var ett tag sedan jag var till henne och hälsade på. Sist så bodde dom kvar nere på varvet, och nu har dom flyttat till hus vid Böle skola. Jätte fint har dom =)

Senare i dag så blir det väll skjutsning av Evve. Först så är det fotbolls träning, sen så bär det iväg till Alnö på innebandy träning direkt. Så denna dag är inte så kul för jänt stackar´n.
Ingen vila- ingen ro!!



Bilparkeringsgrannar.....

I helgen när jag jobbade så lånade jag pappas cheeroke jeep. Den är inte så liten. Bredvid mej i vårat garage så har ett litet pucko en liten bil, typ en golf eller nått. Denna haelg som har gått, har hon parkerat i min ruta med ena framdäcket, så jag hade liiite svårt att parkera. Men men, det sket jag i.
På måndag eftermiddag har idioten satt en lapp på bilrutan och bett mej parkera min bil lite bättre?!?!
Hon nådde inte el och motorvärmare!!

Igår när jag hade lämnat Tilde på skolan, så kom hon in till garaget. Passade då på att tala om att jag förstod att hon hade liiiiiite problem att parkera med tanke på att hon stod även i min ruta. Den dumma jäveln tvärnekade!!
Jag erbjöd henne en halv dag till en hel dags lektion i hur man parkerade. Men den dumma Idioten nekade i alla fall. Vinögd är hon också. Så efter ett tag så sa jag att hon skulle nog korrigera vinögan sina så skulle hon nog kunna parkera som vanligt folk!!!

Annars är allt ganska lugnt. Det är ju skit länge sedan jag var in hit och skrev nått, men kanske det blir lite ändring på det snart.

Vi har en inneboende hos oss. Fredrik heter han och är Emelias pojkvän. Han bor igentligen i Ånge, men tris bättre i storstan Timrå! hahaha..

Tilde har i helgen fått en liten valp av min pappa. En jämthundsvalp som just nu är 9v och heter Oskar. Ja...Nu så måste jag gå iväg och jobba lite. Smyg skriver just nu från jobbet =)


RSS 2.0