Jag har gått ner till 75%....GUD VAD SKÖNT!!

Den 17 Mars gick jag ner till 75% på jobbet, och herre gud så ohyggligt skönt det är. Men det skulle kunna vara bättre. Mitt mål är ju att jobba hela långa dagar men mindre dagar, och nu har dom gjort så att jag jobbar lika många dagar fast jag slutar tidigare. Men det är kanska skönt det också. =) Som tex . igår....jag gick hem 14:00, det är när pat. är utskrivna och salarna ska städas och nya sjuka ska ta plats i sängarna. Faktiskt så kändes det ganska skönt att få gå hem då. Men som sagt var...jag vill ha mer ledighet istället!!
Jag har inte hört hur det blir på den andra avdlningen heller som jag har sökt. Jag går hela dagarna och håller tummarna.

Idag jobbar jag kvällen, jag hoppas på en lugn och skön kväll. I morgon jobbar jag den omtyckta MIX- turen. 
9-17:30 Man är lixom med på allt. För att på Lördag jobba 7-14 igen. Jag tycker själv att det vart en hoppig vecka.

Krille ska åka och hämta tonnåringarna på Landet innan jag börjar jobba.Sen et jag inte ifall han tänker skjutsa mej till jobbet eftersom 14-åringen har träning ikväll. Annars får dom väll ta bussen =)))

Nä, nu är det duschen som gäller och en uppsnyggning =) sen bär det iväg till arbetet.

Påsk- 40-års kalas- dop

Ja, den här påsken är det allting samtidigt känns det som. Jag har fyllt år, i fredags bilade vi ner till min syster och firade hennes 40-års dag. Där stannade vi tills i söndags. Det var jätte kul. vi som for till syrran var vi, min mamma och pappa och mormor, sedan så följde även våran farbror och vår ingifta faster med ner och grattade henne. Det blev ännu en överaskning till syrran. Hennes min var ganska obeskrivlig.
Vi åkte hem igår eftersom vi ska på dop idag i GA- Kyrkan. Krilles lillebrors lillbäbis ska döpa sig idag.
Det är ingen rast och ingen vila =)  Men samtidigt tycker vi om när det är nått att göra hela tiden. I alla fall jag =)  ( ibland, kanske inte jämt och ständigt )
Nä mina glada vänner, nu måste jag slänga in en tvätt i tvättmaskinen för INGEN i familjen har några rena kläder.

Födelsedag

Jaha.. då fyller man år då =))
Morgonen började att min älskade familj sjöng för mej och hade fika med sig och paket. Jag ÄLSKAR födelsedagar! Då får man fika på säng =))
Av mina tjejer fick jag en skit snygg BH och av familjen fick jag en SPA dag med övernattning på Södra berget. Gissa om jag ska njuta!!!!!
Sen bar det av till jobbet. Jag hade en kanon dag på jobbet oxå. En patient gick till affären och köpte twist påse och en ask toffie som jag fick i födelsedagspresent. Han hade tänkt köpa rosor men vi får ju inte ha blommor på avdelningen. De ni.....det kan man kalla OMTYCKT =))))  Sådana patienter förgyller min vardag.

Nu när man har kommit hem från jobbet är det middag som gäller. Det blir lövbit med klyft potatis och bearnise sås. GOTT!!! Sen blir det tårta och kakor med en massa koppar kaffe. MYSIGT!!

Nu ska jag njuta av MIN dag.

tjillevippen!

Trött och trött och trött

Det var inte Krille det hängde på att hitta på något. Det hängde på MIG?! Jag var helt slut när jag kom hem efter jobbet så jag gick och lade mej ett par timmar. Jag är fortfarande ohyggligt trött, så det lär väll bli en tidig kväll i kväll. Som tur är har jag sovmorgon i morgon. Jag börjar inte jobba förrän 13:30.

I dag bjöd Krille på Italiensk middag. PIZZA =)) från Kebabhouse. Det var faktiskt ganska gott, men jag var inte så himla hungrig.

Här hemma håller de 2 stora tjejerna att städa sina rum. Krille har sagt åt dom att det det ska vara klart i morgon. Och det verkar dom nog bli.=))

Nä, nu ska jag ta å hitta på nått. Vet inte vad men nått måste jag hitta på.

Översakning=)))

I går var jag och hämtade min Krille pojke på tågstationen. Jag och grannen har smygit hela veckan för att inte barnen skulle få reda på att dom kom hem tidigare. KUL!
Ögonen på mina barn var skit rolig att se. FÖRVÅNAD!!!!

Idag är man på jobbet igen. Trött och slut pga olika anledningar =)))) Sömnen blev väll inte den bästa, men det gör inget. ( hihihi )

Efter jobbet vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi får se om Krille orkar att hitta på nått. Han har ju en tidsomställning att göra. Han har ju lixom varit 9 timmar före oss i ca 2 månader. Men lite får han nog ta och offra sig.

Nä, nu ska jag fortsätta att jobba. Vi höres =))

Fotbollscup

Idag har vi tillbringat dagen på Nordichallen. 11-åringen har haft cup. Hur det blev vill hon inte att jag skriver, så ni förstår nog.
Efter Cupen blev det hämtmat ( pizza ) orkade inte laga någon mat.
14-åringen har övernattat i Fränsta och kom hem idag. Hon gjorde sig i ordning och sen bar det av till Isladan på slutspels hockey. Timrå ik - Modo. Det gick bra för oss. 6-3 till Timrå. Så nu har vi vunnit 3 matcher, men det kan vända lika fort.
Under tiden hockeyn var så var jag barnvakt till kusinbarnet M. Hon är lika rolig varenda gång. Grinar som en stucken gris till L har gått. Sen är hon glad som en liten lärka.

Sen till årets händelse: Charlotte Pirelli vann melodifestivalen! Tack för det, säger jag. Annars tror jag inte att vi har någon värst chans i den stora finalen. Jag tror på henne helt enkelt! Fast i och för sig så brukar jag ha så in åt helvete mycket fel när det gäller melodifestivalen, så hon lär väll hamna sist :)

Jo, TACK än en gång grannen min på 115 för att ni skjutsade och hämtade i helgen. Nästa gång så är det mi....KRILLES tur!! ( hehehe )

Nu är jag helt slut och måste  vila min rygg ett slag. Jag har haft så ont i njurarna ett par dagar, så vila tror jag blir bra. Jag har inte tid med så mycket mer. Jag har ju arbetsdag på Måndag.

tjillivoppen på sno...... =)


Hjärnskakning igen ( Commotio ) fint ord va?

Jaha..då blev man hemma med11-åringen idag då. Hon var till backen och åkte bräda och körde på tok och slog huvudet reält igen och fick en kraftig hjärnskakning. TUR att hon hade hjälm. I och för sig får hon inte åka utan hjälm heller så det så! Hon hade en jävulsk huvudvärk när hon kom hem igår kväll, så hela natten har jag fått väckt henne en gång i timmen. Tur man är sjukvårdskunnig =) Hon har haft huvudvärk även under dagen idag,men jag tror att det kommer hon nog få ha ett par dagar.
Själv har man varit som en dö sill eftersom man inte har sovit så speciellt mycket.
Jag glömde till och med att hämta mamma efter att hon slutat jobbet idag. Tur att hon har en mobil =))

Snart är det tv tittande som gäller. Just nu så står 4-åringen och sjunger singstar. Hon är riktigt duktig kan jag lova. Hon har verkligen en enmansshow för mej och 14-åringen.

I morgon ska jag söka ett nytt jobb på en annan avdelning. Vi får se om jag får det. Håll tummarna =)

Sportlovet är över =(

Jaha.. då var det kula över då. Men roligt och mysigt har vi i alla fall haft det. Det ända vi inte hann med var att vi hade ju tänkt åka till stugan oxå, men tiden ville inte vara med oss riktigt. Men vi får väll åka upp någon helg istället.

Igår kväll kom i alla fall min syster med familj. Det var skit kul. Vi spelade BUZZ på playstation. Jag vann alla omgångar utom en.
Jag hade tre nattpartner i mitt sovrum. S sov med 4-åringen i hennes säng, och M sov i Krilles säng med mej, medans syster med make sov i vardagsrummet i bäddsoffan. Det gick hur bra som helst.

Annars har man bara jobbat i kväll. Det var ganska mycket strul idag. Flyttningar på kvällen gillar inte jag. Men vad gör man? Dom måste ju flytta dom stackarna, när nya är på intågande.

Nä i morgon är det en tidig morgon igen så det är väll bäst att man hoppar i säng och tvingar igen ögonlocken för ett par timmar. USCH!!! Jag har ingen lust!

Städdax igen

Jaha, dagen kommer att bestå av att städa idag. Det är så att min syster med familj kommer och ska övernatta här. Dom åkte med natt tåget till Skellefteå för att köpa en bil, och ska bila hemmåt till Orsa, men mellanlanda här för dom orkar inte köra ända hem. Kul tycker jag för det är ett tag sedan jag träffade dom.

Alldeles strax ska jag skjutsa tjejorna till backen. Så städningen denna gång får jag ta hand om själv.

Nu är det inte länge kvar tills du kommer hem. Dagarna går ganska fort nu. Jag längtar jätte mycket nu tills du kommer hem. Bara 9 dagar kvar =))

Pingisturnering

Idag skulle vi ha varit till pulka backen, men det snöar ju så in i ....så vi skiter i det. Så nu har vi bestämt att det blir pingis i stället. Det är flera år sen jag spelade pingis. Roligt ska det bli.

Efter turneringen måste vi till Birsta. TO fyller år idag, så vi ska på kalas oxå. Jag ser fram emot lite Java med dopp. Jag har hört att det även skulle bli smörgåstårta. KANON!!

Igår var ju tjejerna till backen. Det hade gått utomordenligt. 14-åringen lärde kompisen EB att åka bräda. 11-åringen lånade granntjejens bräda och åkte på. Hon fall verkligen för brädåkningen. Jätte duktig är hon.

Nä, nu ska jag gå och hjälpa 4-åringen. Hon sitter i badet och behöver lite hjälp med håret och så.

Sport familjen

Igår var vi och spelade bowling. Det var riktigt kul. 4-åringen var riktigt duktig. Hon tyckte att det var skit roligt. Själv så spöade jag mitt lag   ( HEHEHE ) Annars så gjorde vi inte så mycket.

Efter bowlingen så ville mellantjejerna ha tjejkväll med mys. Det fick dom väll ha. Det är ju SPORTLOV. Vi for och handlade lite atteraljer till tjejkvällen. Vid 21:30 kom dom på att dom ville hyra film. Så på med kläderna och i bilen igen och gärnet till videoteket. Men vad fick vi för det?? åka hem utan filmer. Videoteket hade redan stängt!
Men dom löste situationen ändå.

4-åringen lånade en film av grannens 14-åring. Hey Baberiba. Hon tycker att dom är så rolig. Så igår kväll så hade vi en liten mys kväll oxå. Hon sa att hon tycker att vi hade haft en sån mysig dag =)

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på. Inte mer än att dom två äldsta ska till Natt i Backen ikväll.

Nä, dax att ta på sig lite kläder =)

Familjen + Skönviksbacken = Anja Persson HAHAHA

Idag har vi haft en hel dag ute i backen. Vi startade i backen vid 11:30 och åkte hem vid 15:15 för att hämta min mamma från jobbet. Stannade där till 18:15 för att därifrån åka tillbaka till backen och fortsätta åka till kl. 21:00.
Jag är helt slut i typ hela kroppen. Mest benen eftersom dom inte behöver pista backen ikväll, för det har jag redan gjort åt dom hela dan. Jag kommer nog få en HÄRLIG träningsvärk i benen eftersom jag har plogat backen, med 4-åringen framför mej.
Hennes skidlärare blev inte så himla glad eftersom jag har förstört allt som hon hade lärt henne. Men hon får minsann lära om 4-åringen. Jag har lixom använt SELE , och det var stängligen förbjudet!!

I morgon ska vi till Laserhallen om den är öppen, annars blir det Bowlinghallen. Är det SPORTLOV så är det SPORT som gäller. ( sen kan jag inte röra mej på flera veckor )

Jag har pratat med min mekaniker idag om priset på min bil. Han är min stjärna!! Det blev hälften så dyrt som jag hade trott. Så nu får jag lite pengar över. Det hade jag inte trott faktiskt, men jag blev glad =)

Nä, nu ska jag till grannen och ta en kopp Java. Jag tänker våldgästa henne och tvinga henne att göra kaffe till mej

Tjillivippen!!

Vi tar en städ dag

I går skjutsade jag 14-åringen och 11-åringen till backen. Det gick visst utomordentligt bra. Jag och 4-åringen stannade en stund och tittade, och i min förvåning så stod 11-åringen på brädan nästan hela tiden. Hon var faktiskt jätte duktig. 
Efter brädåkningen så for vi till min Kusin L och grattade hennes 2-åring. I och för sig så var dom inte hemma hos sig, utan dom var i Nolby hos en familj vars herre i huset hon dejtar. Jag fick låna slalom skidor + pjäxor av sonen i huset. KANON KILLE!!!  Ja det var trevliga ungar i det huset. Herren själv var visst på Kasinot och försökte göra sig ekonomiskt oberoende. Jag har inte hört hur det gick, men det lär man väll få höra så småning om.

Idag hade vi tänkt åka slalom hela familjen men 4-åringen har lite feber så vi har skjutit upp det till i morgon. Därför har vi tagit en städ dag i stället. Det behövs vill jag lova =)

Jo, jag lämnade in min bil igen hos mekanikern. Nu ska det bli nya stötdempare också. Känns som den räkningen kommer att bli saftig. Men jag får ju en fungerande bil i alla fall. Man måste se det ljusa i det mörka.
Jag skulle nog få igen det i eftermiddag....hoppas jag.

Nu vännen är det inte långt kvar innan du kommer hem. =) Just nu längtar jag efter dej.

SPORTLOV

ÄNTLIGEN!! som Gert Fylking brukar säga. Nu har min slapp vecka börjat. Det ska bli så OHYGGLIGT skönt.

4-åringen har en hosta som heter duga, berättade min mamma. Grannfrun sa samma sak. Så när vi kom hem så tog jag en temp, och det ångrar jag nu. Hon tempar inte så mycket just nu, men det känns som att den skulle kunna stiga under natten. Ja ja...vad är en bal på slottet??
Jag har ju lovat 4-åringen att vi ska åka slalom i veckan, törs ju inte tala om att hon inte kan eftersom hon har feber.
Men den ger väll med sig hoppas jag. Annars får jag väll pytsa i henne lite Alvedon och tok åka med henne i ett par timmar och skynda oss hem innan Alvedonet slutar verka.

Imorgon skall 14-åringen lära 11-åringen att åka bräda. ( HJÄLP! ) Sist gick det ju inte så bra. ( En natt på sjukhuset för comotio observation. = HJÄRNSKAKNING!! ) Ja ja..nu har dom lånat en bräda eftersom vi bara har en eller rättare sagt 14-åringen har en. Så jag har lovat att skjutsa upp dom till backen i morgon. Sen är det bara hålla i hatten och se glad ut.
Sälv har jag inte kommit på nått som jag och 4-åringen ska göra, men det återstå att se om tempen har gått bort eller inte. Har den inte det så blir ju morgondagens övningar lätt räknad.

Nu fattar jag inte själv vad jag skriver så nu går jag och lägger mej. GODNATT!!

Vasa loppet

Ja, nu när man hade chansen att sova ut lite då vaknar man hur tidigt som helst. Det var ju bara att kliva upp och slänga på tv:n och slö titta på Vasa loppet. Jag ska ju jobba kvällen ikväll, så det är ju snart dax att börja göra sig i ordning. Efter i dag har jag ju sport lov. HURRA!!

I fredags så begärde jag förflyttning till en annan avdelning. Jag tar vilken avdelning som helst just nu. Vi får se vad som händer efter den 16:e Mars.

4-åringen och 11-åringen är hos Mormor och Morfar i helgen. 14-åringen är hemma .

Jo, jag fick tillbaka min bil i fredags, men bara över helgen. Mekanikern ska byta stötdämpare också. Ett problem som jag märkte i fredags är att ena bromsen ligger på, så jag har bytt bil med Pappa. Dom skulle ingenstans i helgen så då kan jag ju låta min bil stå . TYPISKT!  Ja ja... jag skulle ju ringa mekanikern på måndag så jag får väll tala om att bromsen ligger  på.

RSS 2.0