Ny natt och ny bloggning =)

Idag har jag varit till doktorn och förlängt min sjukskrivning i en månad till. Tungt!! Men vad ska man göra???

11-åringen har cup i helgen också. Första matchen gick inge vidare. Dom förlorade med 4-2. Men det är bara att ta nya tag i morgon. Lillgumman spelade riktigt bra. Hon springer som en galning på plan. Om man bara hade lite granna av hennes kondis så hade man varit skit glad.
I morgon har hon ny match kl. 10:40 så det är väll bara att gå och lägga sig igentligen om man ska orka upp i morgon och vara en riktig suporter.

Jag MÅSTE bara få tala om hur många grader det är ute just nu. Klockan är 23:24 och det är 22,5 grader varmt ute. HELT UNDERBART!!!! Jag sitter ute på balkongen i linne och jag FRYSER INTE!!!!
FATTAR DU KRILLE?! 
Just nu skulle jag vilja att du var hemma och fick njuta av denna sommar kväll med mej .

Nä, nu ska jag hoppa i säng.
Saknar dej vännen!


Varför bloggar jag på nätterna?!?!

Ja, det kan man undra. Det är väll då jag har stunden för mej själv.

Idag var jag och 5-åringen och 14-åringen och tittade på golv och kakel. Vi hittade riktigt snyggt golv faktiskt. Det blir nog den faktiskt. Kaklet....ja....vi tror att vi har hittat ett som blir bra. Sen var vi inte riktigt överens om bänk skivan, men ja....det blir nog bra till slut tror vi. Vi har inte köpt något ännu, men inom snar framtid i alla fall hoppas jag. Förhoppningsvis så ska det väll vara klart till Krille kommer hem igen =) Det är mitt mål i alla fall.

I morgon tänkte jag följa med grannen på 115 på en tur på hojjen. Det ska bli kul. Hoppas att ryggen håller till dess. Just nu har jag verkligen rätt ont. Måste även ringa och få en ny tid till vårdcentralen också. Måste ju höra i fall doktorn tycker attjag är redo för att gå tillbaka till jobbet eller inte. Själv tycker jag att det kan ju vara bra om jag kunde få börja med rehabilitering innan jag går tillbaka.

Nu måste jag hoppa i säng. Börjar bli ganska trötter nu.

Nya projekt på gång

Nu ska jag åka in till Bauhaus och titta på nytt golv och kakel och så. Det ska bli riktigt kul tror jag. Hoppas bara att dom har BRA priser. Det är ju ganska kul och gå där och drömma i alla fall.

Nä nu måste jag rusa, för nu ropar 5-åringen från toa
- KLAAAAARRRRR!!!!!!!

Nu har det hänt mycket...

Den 24 Juli blev våran 4-åring 5-åring. OJ OJ OJ...vart tar tiden vägen?!?!
Dagen till ära firade vi våran 5-ÅRING i stugan. Det var riktigt kanon väder. Solen lyste över födelsedagsbarnet hela dagen. Och oj vad presenter hon fick. Dock ingen platt tv, mobil telefon eller digital kamera. Men hon blev lika glad över dom andra sakerna hon fick. Hon fick mycket kläder, tack och lov för det,  ett lektält, silver sked och såpbubblor, sandlåda, klocka, vattenballonger och sist men inte minst en studsmatta.

På fredag blev jag jätte sjuk och hade nära döden upplevelser. Vi hade 30grader inne men jag frös så jäkla mycket så när jag gick och lade mig så tog jag två täcken på mig, men ändå så frös jag. Jäklar vilken feber jag fick. Och hostan ska vi inte prata om!!!! och näsan betedde sig som värsta vattenkraftverket med öppna luckor.  ( Hostan sitter fortfarande i sig )

Lördagen den 26:e Juli vaknade jag ganska tidigt och kännde mig ganska pigg. Tur var ju det eftersom det var våran 6:e bröllopsdag.
Innan vi firade våran bröllopsdag så firade vi min faster som fyllde 65år i deras stuga. Jätte mysigt hade vi. 11-åringen stannade där hos min kusin. 5-åringen stannade kvar med mormor och morfar. Hon skulle sova hos dom så vi fick fira våran dag. 14-åringen gick till en kompis och sov där. det betydde att vi var BARNFRI!!!!!!

Våran bröllopsdag firade vi med SEN middag i stan på Tandoori house. Otroligt mysigt på deras uteterass servering. Ljummet var det ute också. Efter middagen så gick vi på stan och kikade lite. Vi for hem runt 01:00 tiden . Då var det 17-18 grader varmt ute. Så underbart!!. Vi hade jätte mysigt.

Nu till det tråkiga!!!
Idag kl 18:10 åkte Krille med tåget till Arlanda. Tillbaka till Ryssland i morgon kl 10:00.
Det betyder att vi är ensam igen!!!!!! TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!!!!

Jag tycker att det är lika vemodigt att säga hejdå varenda jävla gång!!!!
Han kommer hem igen den 23:e September. Det är ett tag dit.
Men det är bara att ta tag  i skjortkragarna.

Jag har pratat i telefon med Krille 2ggr redan. Det känns så skönt att höra rösten på honom.

Jag älskar dig så mycket Krille!!

Nu ska jag ta och försöka sova en stund. Det blir ju inte så många timmar eftersom jag fortfarande inte sover så bra för ryggen. Jag kliver ofta upp ett par timmar på nätterna. Men det ska väll bli bättre.

Nu har vi kalasat hos grannen på 115

Ja du B....nu jäklar är det nära till 40-sträcket HEHEHEHE. Nä då...ännu ett STORT grattis till dej.

Som ni har förstått så har vi varit över till lilla grannen på 115 och fått lite tårta och kaffe. Alltid lika trevligt med kalas.
Före det så var vi till grannarna på våning 4 på middag. Kanon gott!

I morgon så verkar det bli badväder hoppas jag. Då ska vi nog fara och bada tror jag. Krille ska greja lite med bilen så vi kan besikta om den så jag har nått att frakta arslet i under tiden han är i Ryssland. Annars så kommer det bli jäkligt dyrt, eftersom jag VÄGRA att åka buss, så därför blir det taxi!! Men jag tror nog att Krille föredrar att fixa bilen i stället. Han vill nog inte att hans lön ska gå åt till taxi resor HEHEHE.
En ny dator skulle jag vilja ha också. Bara en liten parantes så där.

På lördag firar vi våran 6:e bröllopsdag. Jag har en liten fundering i fall vi ska ta in en natt på Södraberget, där vi tog in på bröllopsdagen =) Lite spa och så....skulle inte sitta helt fel tror jag. Men vi får se. Det kanske slutar med en kebab på Kebban också. Men då jävlar blir jag besviken!!!!

Men först och främst fyller lilla 4-åringen min 5år. Jag har frågat henne vad hon önskar sig.

* Ett RIKTIGT sminkbord
* En laptop
* Digitalkamera
* Mobiltelefon
* Platt tv
* 4-hjuling

Är det här normala önskningar av en som ska fylla 5 år???    NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan säga en sak...det blir ingenting av det hon önskar sig. Hon kommer säkert att bli SKIT besviken, men va f-n... önska normala grejor då, säger jag.

Nä nu ska jag inta ryggläge i soffan ett tag och sen blir det ryggläge på min Tempurmadrass.

Nu är vi hemkommen från stugan =)

Här har vi tillbringat några dagar, men ska tillbaka nu i veckan, för vi ska fira 4-åringens födelsedag där.
Här känner jag ro i kroppen och det är alldeles tyst där...nja, fågelkvitter då om det räknas. 
Så detta är mitt paradis.



Stugan...here we come

Nu ska vi bara klä på oss, sen så ska vi väll bege oss till stugan. Här vill alla åka och bada, men i så fall far jag upp själv. Har jag en stuga så ska jag väll för fan vara i den!!!

Ja, vi kanske ska äta frukost också. Sen så måste vi kanske handla lite innan vi far. Annars så lär vi svälta i stugan.

Ännu en dag på Tjärn

Ja, då är vi hemkommen från ännu en baddag på Tjärn. Vi hade precis plockat ihop och satt oss i bilen, då kom första regndropparna. Ja..någongång sak man väll ha tur. Annars brukar vi vara sist på badstranden och dyngsur innan vi har kommit till bilen. Men denna gång lyckades vi. Ja vi har hunnit ätit på Kebban oxå =))


Krille sticker snart och jobbar, så vi blir hemma resten av dan. Jag sa åt Krille att han kunde ta bilen. Jag känner att jag orkar inte göra nått mer idag. Jag är jätte trött, och inte vet jag varför heller?!


Det är bara en grej.......11-åringen är hos en kompis och hon har nog ingen lust att GÅ hem. Måste lösa det problemet på något vis. Men det tar jag sen.


Nu ska jag lägga mej på soffan en stund tror jag. Jag ska koka lite kaffe först till Krille som han ska ha med sig till jobbet. Sen ska jag vila en stund.


Badning på schemat idag

I morse...ehh...klockan var nog  12:00, så det var nog inte i morse. Ja ja...jag tog och ringde till grannen på 115 och hörde efter var dom skulle bada någonstans. Dom var på väg till Havstoviken på Alnö och skulle bada där. Ja vad fan, vi hänger med sa jag. Ja....var vi där i 5 minuter så var det ju bra. SVINKALLT!!!! Jag och Krille med 4-åringen och kompisen O tog och packade ihop fortare än fan ocg for till Tjärn i stället. Där var solen framme och inte fan blåste det storm heller =)
Vi var där hela eftermiddagen. Jätte skönt!!!
Här hemma har jag försökt att plocka ihop det jag har kunnat och klarat av för ryggen. Den blir inte värst mycket bättre, men jag har inte fått någon rehabilitering heller än. Det är ju semester överallt. Men jag väntar på min tur jag =))

I morgon...om det är fin väder......så blir det väll badstranden igen. Men vi måste vara hemma i tid i morgon. Krille sticker iväg och jobbar natten igen, men denna körning är sista ( tror vi ) innan han åker tillbaka till Ryssland.
På Torsdag tänkte vi åka till stugan i några dagar. Det ska bli SÅ skönt. Hoppas bara på att vädret håller i sig.
Vi skulle få främmande i stugan av min käre granne på 115 med sin syster. Det ser jag verkligen fram emot =)

Nä, nu börjar lillmagen och kurra. Måste nog kolla ifall jag kan hitta på nått gott att äta, sen är det väll lika bra att hoppa isäng i fall man ska kunna komma iväg i tid i morgon. Kommer man iväg lite sent så är det ju nästan ingen idé att man åker. Krille blir ju så stressad att han inte ska komma iväg i tid till jobbet eller att han ska komma för sent eller nått sånt. Och STRESS är det VÄRSTA jag vet!!!

Den blåa himmlen visar sig idag

Det var ju inte igår man fick se den. Men jag måste säga att jag tycker att det är skönt att se den.

I lördags så for vi upp till Järkvissle och var på Trollnatta. Det spöregnade nästan hela dagen, men på kvällen när Östen med resten skulle uppträda så slutade det. Sen var det uppehåll hela kvällen. Vi stannade i stugan över natten och åkte hem på söndagseftermiddag. Det vart ju solsken i stugan på söndag och då vill man ju inte åka hem.

Idag så tänkte vi hitta på nått med 4-åringen....ja dom andra två for till farmor och farfars stuga i går kväll, så därför så hade vi tänkt att hitta på nått med 4-åringen, men det sket sig redan från start. Hennes kompis F från Fagervik ringde och frrågade om hon ville komma och vara med henne och bada i poolen deras. Det var ju bara att skjutsa dit henne. Så jag och Krille har inte gjort nått alls idag faktiskt.
I morgon vet jag faktiskt inte heller vad vi ska hitta på. Jag skulle vilja fara iväg och bada tror jag. 4-åringen är ju bort bjuden till kompisen F igen, så vi får väll se.
Samtidigt vill jag till stugan, men dit tror jag att vi åker på torsdag. Krille ska ju jobba natten Onsdag till Torsdag, så därför blir det nog på torsdag, men då stannar vi några dagar i alla fall.

Hoppas att fröken B med fam/ släkt fick bra väder i den stora staden STOCKHOLM.

Nä nu ska jag ha lite pensionärs varning. Jag ska titta klart på Allsång på skansen.

Det är mycket nu...

Bloggningen hinner jag inte riktigt med, men det ska bli bättring på den fronten.

Det har ju varit gatufesten här i stan. 14-åringen hade 3-dagars så hon praktiskt taget bodde i stan. Vi skjutsade och hämtade. Hon fick ABSOLUT INTE åka buss hem. Själv gick vi dit på Onsdag. Det var då vi hade råd att gå. F-n så dyrt det skulle bli annars.

Krille skulle igentligen åka nu den 14:e, men dom har semester i 14dagar till. SÅ dom åker tillbaka till Ryssland den 28:e i stället.
Jag tycker att det är skit skönt, för då är han hemma när 4-åringen fyller år. Det var nog det bästa paketet tror jag. Hon vart jätte glad när vi talade om att han skulle vara hemma på hennes födelsedag.
Födesledagen tänkte vi fira i stugan. Ja...det beror på väder i och för sig.

RYGGEN:

Ja, den sitter kvar på samma ställe. Igår hade jag så jävla ont så jag skulle nog kunna hoppa från bron! Men men...vad är väll en bal på slottet?!

Idag så ska vi åka upp till Liden till Krille syrra Nettan. Hon har fyllt år samt även deras minsta dotter Agnes som har fyllt 1 år. Fira en liten stund och sen vända hemmåt.
Ja...roligare än så blir det inte idag.

RSS 2.0